AutoRai

Miss World kiest voor Hyundai Tuscon

(8/25/2006)
Ook Miss World 2006, de IJslandse Unnur Birna, heeft oogt voor kwaliteit. De 23-jarige schone uit Reykjavic heeft namelijk de Hyundai Tucson, onlangs uitgeroepen tot de beste auto op het gebied van kwaliteit en betrouwbaarheid in zijn klasse, uitverkoren tot haar favoriete vervoermiddel.
Unnur Birna Vilhjalmsdottir, zoals de 1.73 lange Miss World voluit heet, kreeg kortgeleden de sleutels van haar Hyundai Tucson overhandigd.

Unnur Birna werd vorig jaar in China na een zinderende finale tot de Miss World uitverkozen. De IJslandse is niet alleen mooi om te zien, maar ook nog eens een intelligente vrouw. Het afgelopen jaar heeft Unnur antropologie gestudeerd. Dit jaar hoopt ze aan haar rechtenstudie te kunnen beginnen.

Unnur Birna, die vlak voordat ze in de Chinese Stad Sanya tot Miss World werd bekroond, als politieagente werkzaam was op het Internationale vliegveld van Reykjavic, is zeer sportief. Ze geeft dansles en als het even kan trekt Unnur er in de uitgestrekte IJslandse wildernis op uit om te wandelen, te gaan snowboarden of kamperen. âHoewel de doorgaande wegen in IJslands goed begaanbaar zijn, wil ik nog wel eens letterlijk van de gebaande paden afwijken. Ik ben namelijk nogal avontuurlijk ingesteld. Daarbij komt mijn Hyundai Tucson met vierwielaandrijving zeer goed van pas. De auto ziet er bovendien zeer goed uit. Daarmee is mijn keuze eenvoudig verklaardâ, aldus Miss World.

De looks heeft Unnur duidelijk van haar moeder. Unnur Steinsson, won in 1983 de Miss Iceland verkiezingen en bereikte de top 5 in de Miss World verkiezing van dat jaar.

BedrijfsautoRAI.nl
Graag jouw mening over autorai.nl
Open Lieverdedealer.nl in een nieuw venster