AutoRai

Roadshow met nieuwe Opel Corsa trekt door het land

(8/25/2006)
Op 18 juli jl. beleefde de nieuwe Opel Corsa zijn wereldpremière op de âBritish International Motor Showâ in Londen. Met de nieuwkomer blijft Opel trouw aan zijn rol als trendsetter. De duidelijk verschillende sportieve driedeurs en gezinsvriendelijke vijfdeurs Corsa modellen zijn op maat gemaakt voor verscheidene klantentypes. Beide uitvoeringen zullen vanaf oktober 2006 in de showroom staan. Opel biedt haar klanten een voorproefje met de Corsa Roadshow, die vanaf 14 augustus door Nederland toert. Tijdens de Roadshow kunnen klanten alvast kennis maken met zowel de drie- als vijfdeurs, die als âsneak-previewâ worden getoond.

Met een basisprijs van â¬12.395,- is de driedeurs Corsa met 1.0-liter TWINPORT-benzinemotor van 60 pk scherp geprijsd. De vijfdeurs Corsa begint vanaf een bescheiden â¬12.995,-. Beide modellen kunnen vanaf nu worden besteld. De Corsa is verkrijgbaar met een hele reeks vernieuwende opties, zoals het unieke en in de achterbumper geïntegreerde Flex-Fix(TM) draagsysteem. Het systeem kan twee fietsen vervoeren en bevindt zich altijd gebruiksklaar aan boord.

Tot de marktintroductie, begin oktober, is voor de Corsa een speciaal pakket verkrijgbaar. Klanten die vóór die tijd een Corsa Enjoy bestellen, kunnen kiezen voor het aantrekkelijk geprijsde intropakket. Dit pakket kost slechts â¬695,- en bestaat uit airconditioning, mistlampen en 16 inch lichtmetalen velgen.

Inmiddels heeft de Corsa Roadshow Rotterdam, Amsterdam en Leeuwarden aangedaan.
De Roadshow is nog op de volgende dagen te zien in:
* Leiden, 25 - 30 aug. 11u - 19u, Beestenmarkt
* Meppel, 31 aug- 2 sept. 10u - 18u, De Vledder Parking
* Heerlen, 6 - 10 sept. 10u - 18u, Burg. van Grunsvenplein
* Maastricht, 11 - 12 sept. 10u - 18u, Markt
* Breda, 13 - 16 sept. 10u - 18u, Chassé Veld
* Nijmegen, 18 - 22 sept. 10u - 18u, Plein

BedrijfsautoRAI.nl
Graag jouw mening over autorai.nl
Open Lieverdedealer.nl in een nieuw venster