Politieberichten Rijn&Venen, 11.30 uur

Utrecht, 25-08-2006

Verkeerscontrole

BREUKELEN- Op donderdagochtend werd een verkeerscontrole gehouden van 20.00 uur tot 21.30 uur. In totaal werden 11 bekeuringen uitgeschreven voor o.a. rijden zonder autogordel en het niet kunnen tonen van de autopapieren.

Getuigen gezocht mishandeling

MAARSSEN Dinsdagavond 22 augustus is bij het winkelcentrum Bisonspoor een 47-jarige man uit Maarssen mishandeld. De man stond om 20.45 uur samen met zijn vrouw op de parkeerplaats tussen de Albert Heijn en de ABN AMRO Bank te wachten op hun dochter. Vanuit de richting van de ABN AMRO bank kwam een man lopen die een opmerking maakte over het feit dat het slachtoffer met zijn fiets in de weg stond. Er volgde een woordenwisseling en ondertussen was er nog een man bijgekomen. Vervolgens werd de man beetgepakt door de twee en flink geslagen. Ook toen de man nog op de grond lag werd hij geschopt en geslagen. Vervolgens zijn ze er met zijn tweeen weggerend richting het parkeerdek/Antilopenspoor. Het slachtoffer heeft tijdens de mishandeling verwondingen opgelopen aan zijn hoofd en gezicht.

Getuigen

De politie is op zoek naar getuigen van deze mishandeling. Het signalement van de twee mannen; beiden hebben een hindoestaans/surinaams uiterlijk en zijn tussen de 20 en 25 jaar, ongeveer 1.75 meter lang, zwart haar. Een man droeg een grijs sweatvest met capuchon een grijze pantalon en nette schoenen. De tweede man droeg een oranje sweatvest met capuchon met wit ingeborduurde lijnen en een donker grijze pantalon. Heeft u iets gezien of herkend u deze mannen aan het signalement, neemt u dan contact op met het wijkteam politie Maarssen, 0900-8844. Uiteraard kunt u ook anoniem bellen met 0800-7000.