hoofdklasse hockey


25-8-2006 : HGC doet goede zaken

HGC heeft een nieuwe hoofdsponsor gevonden. ABN AMRO zal vanaf komend seizoen de club uit Wassenaar ondersteunen. De bank heeft een overeenkomst gesloten met HGC voor twee jaar met een optie tot verlenging. ABN AMRO was al de hoofdsponsor van de jeugdafdeling van de vereniging, die met het eerste herenteam uitkomt in de Rabo Hoofdklasse.

Met HGC erbij is ABN AMRO nu hoofdsponsor van zes clubs, die actief zijn op het hoogste niveau. De bank speelt hierdoor een vooraanstaande rol in het Nederlandse tophockey en staat de topclubs die zij sponsort in brede zin bij. `Hockey sluit goed aan bij de belangstelling van onze klanten', zegt Districtsdirecteur Particulieren Den Haag Ali Bouchrit.

Verandering

De nieuwe hoofdsponsor hoopt door de samenwerking met HGC de zichtbaarheid in de Haagse regio te vergroten. Het eerste herenteam van de Wassenaarse hockeyclub heeft nog nooit ontbroken op het hoogste niveau en in het verleden vele successen geboekt. De laatste jaren gaat het sportief gezien wat minder met HGC. Wellicht dat daar in de toekomst mede dankzij de nieuwe hoofdsponsor verandering in kan komen.

Bron: Persbericht HGC