Ingezonden persbericht


Web-log.nl zoekt de mooiste vakantiefoto
~ Oproep aan alle webloggers van Nederland ~

Amsterdam, 25 augustus 2006 - Op web-log.nl barstte drie weken geleden de strijd om de mooiste vakantiefoto los. Al meer dan 300 webloggers uit het hele land proberen met hun foto's de titel 'Mooiste Vakantiefoto 2006' te veroveren.

Vandaag is de derde nominatie voor 'Mooiste Vakantiefoto 2006' bekend gemaakt: een prachtig uitzicht in Noorwegen. "Elke week ontvangen we zoveel mooie foto's. 'De mooiste' kiezen is moeilijk, want webloggers blijken talentvolle emotie-fotografen", zegt Kim Swagemakers, eindredacteur bij web-log.nl. "We hebben nog één week te gaan, dus bij deze een oproep aan alle webloggers van Nederland: stuur voor aanstaande woensdagnacht 24.00 uur jouw mooiste vakantiefoto in. De hoofdprijs is natuurlijk eeuwige roem, maar ook een supermooie digitale camera."

"De meeste webloggers zijn terug van vakantie en overal lees je de vakantieverhalen, ruim geïllustreerd met zoveel mogelijk foto's. Ik kwam op het idee voor deze actie door de populaire weblog vakantiefotos.web-log.nl van Joris en Spinnetje, waar webloggers uit heel Nederland sinds een jaar hun vakantiefoto naar toe sturen. Een bestaand concept, dus konden we binnen een paar dagen met de actie starten."

Het is niet de eerste keer dat web-log.nl zo nauw samenwerkt met webstreepjeloggers. "De community barst van de goede ideeën en waardevolle content", aldus Kim. "Waarom zou je zelf iets opstarten of schrijven, terwijl iemand anders je voor was en daar misschien wel beter in is? Zo'n samenwerking is leuk voor beide partijen. De grootste beloning voor een weblogger is nog altijd een groot publiek en veel discussie op zijn of haar weblog."

Doe mee! Op web-log.nl/vakantie staan de spelregels. Joris, Spinnetje en Kim zitten startklaar om de laatste week in te gaan met extra veel mooie inzendingen.

(292 woorden)

BERICHT VOOR DE REDACTIE

Over ilse media groep
ilse media is actief sinds 1995 en is sindsdien uitgegroeid tot de grootste internetuitgever van Nederland. Met een rijk portfolio van websites, waaronder ilse.nl, Startpagina.nl, NU.nl en Web-log.nl bereikt ilse media 67 procent van alle internetters van 13 jaar en ouder in Nederland. De jeugd- en jongerenwebsites Kaboem.nl en Cu2.nl zijn onderdeel van ilse media dochter newrulez. Daarnaast exploiteert ilse media de mannen- en entertainment titels van Sanoma Men's Magazines (SMM) en TVGids.nl, een website van Programmabladen AKN. Samen genereren ilse media, newrulez, TVGids.nl en de SMM-titels per maand een half miljard pageviews op het internet. ilse media is een onderdeel van Sanoma Uitgevers, uitgever van 62 magazines in Nederland.

Voor meer informatie over de ilse media groep kunt u terecht op www.ilsemedia.nl.

Voor meer informatie over Web-log:
Kim Swagemakers
kim@web-log.nl
06-28888206

LEWIS - Global Public Relations

Hoevenweg 29
5652 AW Eindhoven
Nederland

Tel: +31 40 235 46 00
Fax: +31 40 235 46 01
Web: www.lewispr.com
Agency blog: www.lewis360.com

PRWEEK UK - Top ten all-sector agency, 2005
The Sunday Times - Top 100 best small companies to work for, 2005 The Holmes Report - Best consultancy to work for, 2004 Financial Times - Top 20 best places to work, 2004 PRWEEK UK - Top ten all-sector agency, 2004
PRWEEK US - Fastest climbing technology agency, 2004