Politieberichten Gooi- en Vechtstreek


Huizense met mes bedreigd

Huizen, 25-08-2006 o Donderdagmiddag 24 augustus rond 16.45 uur zag een 28-jarige Huizense ter hoogte van een supermarkt op de Achterbaan hoe een groep jongens tegen een oudere man aanliepen en hem treiterde.

Toen de Huizense er iets van zei, kwam een aantal jongeren uit de groep op haar af, scholden haar uit en één bedreigde haar met een mes. De vrouw wist uiteindelijk ongedeerd weg te komen en waarschuwde de politie. De groep jongeren gingen er direct vandoor. De oudere man is doorgelopen.

Signalement: jongen met mes; lichtgetint uiterlijk, ongeveer 17 jaar oud en 1.70 meter lang. Hij had zwart haar, bovenop stekels en in zijn nek een matje. Hij droeg een blauwe spijkerbroek, een blauw t-shirt en witte gympen. Een andere jongen die er vlakbij kwam staan was rond de 16 jaar oud en 1.50 meter lang. Hij had eveneens een lichtgetint uiterlijk en kort zwart krullend haar. De groep bestond uit ongeveer 8 jongens, allen met een lichtgetint uiterlijk en rond de 17 jaar oud.

De politie is op zoek naar mensen die meer weten of iets gezien hebben van het voorval. Ze kunnen zich melden via het telefoonnummer 0900-8844.