Ingezonden persbericht


VVV Groep Nederland steunt de Zonnebloem

Rob de Bes, directievoorzitter van VVV Groep Nederland, heeft op 15 augustus een cheque ter waarde van 25.000 euro overhandigd aan Marijke van Eck, directeur van de Zonnebloem. De Zonnebloem zal dit bedrag inzetten voor de ondersteuning van de lokale vrijwilligersafdelingen bij het organiseren van uitstapjes en dagactiviteiten voor zieken en gehandicapten in de eigen omgeving.

VVV Groep Nederland en de Zonnebloem hebben een aantal raakvlakken. Beide organisaties staan bekend om hun betrokkenheid op niveau van stad en dorp, waar beiden een eigen taak vervullen. Omdat VVV Groep Nederland maatschappelijk verantwoord ondernemen tot uitgangspunt heeft, is besloten om de Zonnebloem te steunen.

VVV Groep Nederland geeft een aantal cadeaubonnen uit, waaronder de VVV irischeque, de populairste cadeaubon van Nederland. Deze cadeaubonnen kunnen door zakelijke afnemers worden besteld op de site www.cadeaubonnenwinkel.com. Gedurende een jaar werd een percentage van de bestellingen door gemeenten gereserveerd voor De Zonnebloem. Dankzij deze actie is 25.000 euro bijeen gebracht.

In de toekomst zullen VVV Groep Nederland en de Zonnebloem de relatie verder uitbouwen.