Succesvol uw huis verkopen met cursus van Verenging Eigen Huis

Vereniging eigen huis

http://www.eigenhuis.nl

Er staat in Nederland een record aantal huizen te koop. Dat is beslist geen geruststellende gedachte als u van plan bent uw huis te verkopen. Hoe moet u er voor zorgen dat een koper nu net voor úw huis valt en daar ook een goede prijs voor wil betalen? Gaat u daarvoor een makelaar inschakelen of overweegt u om de verkoop zelf ter hand te nemen? Een tussenvorm misschien, zoals één van de veelbesproken nieuwe initiatieven in makelaarsland? Vereniging Eigen Huis helpt u bij het kiezen van de juiste aanpak.
In de avondvullende cursus 'Huis Verkopen' wordt het hele verkoopproces doorlopen. Dat proces begint al met het verkoopklaar maken van het huis. Juist in die fase kunt u de kans op succes zelf eenvoudig vergroten. Er leven nogal wat misverstanden en onduidelijkheden rond de verantwoordelijkheden van koper, verkoper en makelaar. De cursus maakt duidelijk wat ieders rol is en wat van hem of haar verwacht mag worden. Als u weet wat er uitgezocht en verzorgd moet worden, hoe u bezichtigingen en onderhandelingen aanpakt en waar de knelpunten zitten, kunt u beter beoordelen of u het huis zelf gaat verkopen of dat u toch kiest voor het inschakelen van een makelaar. Toegegeven: het verkopen van een huis blijft spannend, maar met een goede voorbereiding bent u al een heel eind op weg!
Voor informatie over de cursus huis verkopen: kijk op: www.eigenhuis.nl/voorlichting , of bel: 033-4507750. Vanaf half september wordt de cursus op verschillende plaatsen in het land verzorgd.