Regardz Meeting Centers breidt uit in Amsterdam

Bridgez developm.

www.regardz.nl

Per 1 oktober aanstaande neemt Regardz Hospitality Group de exploitatie Meeting Plaza Amsterdam over van Meeting Masters. Met de overname van dit in het Olympisch Stadion, in Amsterdam Zuid, gevestigde vergadercentrum voegt Regardz Hospitality Group het zevende bedrijf toe aan haar keten van gespecialiseerde accommodaties voor bijeenkomsten; Regardz Meeting Centers. Het nieuwe bedrijf, dat na de overname Regardz Meeting Center Amsterdam Zuid zal heten, is na Amsterdam Zuid-Oost en Amsterdam Centrum (opening september) het derde Regardz Meeting Center in Amsterdam.

Amsterdam is de stad met veruit de grootste hoeveelheid bedrijfsleven van Nederland, waardoor in deze stad veel externe bijeenkomsten worden georganiseerd, maar tevens delen van de stad op bepaalde tijden lastig te bereiken zijn. Met het met deze overname bereikte drietal meeting centers in Amsterdam, bieden wij op de meest strategische plaatsen in de stad onze diensten aan, waardoor we voor alle partijen goed bereikbaar zijn. Doordat de drie locaties ook nog eens zeer verschillend zijn en een eigen specifieke charme kennen, kunnen we voor elke gelegenheid en iedere doelgroep een passende locatie bieden, aldus Job Heilijgers, algemeen directeur Regardz Hospitality Group.

Doelstelling 2006
Regardz Hospitality Group heeft de ambitie de zakengast binnen enkele jaren op de meest strategische plaatsen in het land meetingmogelijkheden te bieden, zowel voor eendaagse bijeenkomsten en evenementen, als meerdaagse meetings met overnachting. Door uitbreiding met twee bedrijven in 2006, is de vooraf gedefinieerde uitbreidingsdoelstelling voor dit jaar verwezenlijkt. Meer overnames op korte termijn worden echter niet uitgesloten. Reden voor de verkoop van Meeting Plaza Amsterdam door Meeting Masters is dat zij zich wil concentreren op haar twee Meeting Plazas in Midden Nederland (Maarssen en Utrecht) en de expansie van haar nieuwe vergaderformule Seats2meet.com.

Het derde meeting center in Amsterdam vormt het vierde Amsterdamse bedrijf van Regardz Hospitality Group, zij exploiteert namelijk ook een hotel in Amsterdam. Met deze overname exploiteert Regardz Hospitality Group 12 bedrijven, waarvan 5 hotels in Amersfoort, Amsterdam, Alphen aan den Rijn, Rotterdam en Zaltbommel en 6 Regardz Meeting Centers, gesitueerd in Amersfoort, Amsterdam Centrum, Amsterdam Zuid-Oost, Arnhem, Utrecht, Zwolle en vanaf oktober dus ook in Amsterdam Zuid.