Politie Drenthe

Vrijdagmiddag

Assen, 25-08-2006

Auto te water
HUIS TER HEIDE Vrijdagmorgen miste een 27-jarige automobilist uit Assen een bocht langs de Kolonievaart waardoor hij met zijn auto in het water terechtkwam. Door de mist was hij op zoek naar het knopje van het mistachterlicht van zijn nieuwe auto waardoor hij niet zijn aandacht bij de weg had. Hij kon met behulp van omstanders aan de wal komen, bij omwonenden kreeg hij een warme douche. De auto is total loss. (06-173781)

Ongeval met letsel
EEXT Vrijdagmiddag reed een 47-jarige vrouw uit Oosterwolde (Frl) met haar auto over de Provinciale weg tussen Rolde en Gieten. Zij raakte daar een links van de weg staande boom waardoor zij naar de rechterkant kaatste en daar in de berm tot stilstand kwam. Haar 47-jarige echtgenoot en 11-jarige zoon werden met onbekend letsel naar het Wilhelminaziekenhuis in Assen overgebracht. De brandweer en Traumaheli kwamen eveneens ter plaatse maar de inzet van beiden was niet nodig. (06-173902)

Inbraak in schuur
DONDEREN Vrijdagmorgen ontdekten bewoners aan de Eekhoornstraat dat de avond of nacht ervoor was ingebroken in een loods bij hun woning. Er werd professioneel handgereedschap weggenomen en Cds met bedrijfsinformatie. De 41-jarige bewoner doet aangifte en weet nog niet voor welk bedrag hij is benadeeld. (06-173885)

Aanhoudingen na afvalbrand
ECHTEN Vrijdagmiddag werd illegaal afval verbrand door een man bij een bedrijf aan de Koekangerweg. De 24-jarige man uit Slagharen onttrok zich aan zijn aanhouding door in de stallen te verdwijnen. De man werd daar aangehouden waarbij hij zich hevig verzette. De eigenaar van het bedrijf wilde zich er ook voortdurend mee bemoeien maar werd door agenten gemaand zich afzijdig te houden. Tijdens de aanhouding schold een 19-jarige man uit Ruinewold de agenten uit. Hij werd voor belediging aangehouden. Beide mannen kunnen een proces-verbaal tegemoet zien. (06-173903)

Wilt u meer informatie over deze berichten of wilt u in contact komen met de dienstdoende voorlichter van Politie Drenthe, dan kunt u bellen met tel. 0592 - 36 12 80.