Mojo Concerts

Ike Turner toegevoegd aan line up NOTP
23e Bluesrock Festival met o.a. Johnny Walker en The Bottle Rockets

Ike Turner toegevoegd aan line up NOTP

Bezoekers van Night Of The Proms krijgen dit jaar een flink portie rock & roll voor hun kiezen. Niemand minder dan de legendarische muzikant Ike Turner is toegevoegd aan de line up. Vanaf 1951 maakte Turner furore met zijn band The Kings of Rhythm, maar de grootste bekendheid verwierf hij als de ene helft van het beroemde duo Ike & Tina Turner. Met Nutbush City Limits, River Deep Mountain High en Proud Mary scoorde het tweetal wereldwijde hits. De toevoeging van Ike Turner maakt het NOTP-programma van dit jaar compleet.

Acts die dit jaar óók van de partij zijn: de jaren 80 helden Tears for Fears, de Nederlandse überdiva Ruth Jacott, het nieuwe zangtalent Tony Henry en de onvolprezen reggaeformatie UB40. Uiteraard ontbreken het symfonische orkest Il Novecento onder leiding van Robert Groslot, het koor Fine Fleur, "Mister Proms" John Miles en presentator Carl Huybrechts niet op het sfeervolste feest van het land.

Do 16 t/m zo 19, wo 22 t/m za 25 november 2006
Ahoy' - Rotterdam
Entree: E 42,50/E 37,50/E 34,50/E 31,-/E 26,-/E 23,50/E 20,- (exclusief servicekosten) Aanvang: 20.00 uur

Kaartverkoop door Ticket Service via de grotere postkantoren, VVV's, GWK's, 0900-300 1250 (45 cpm), www.ticketservice.nl, de bekende voorverkoopadressen en kassa Ahoy' of via Tele Ticket Service 0900 45 000 45 (45 cpm), www.teleticketservice.com en www.notp.com. 23e Bluesrock Festival met o.a. Johnny Walker en The Bottle Rockets

Het Bluesrock Festival is een jaarlijks terugkerend evenement en iedere keer weet de organisatie grote en kleine namen uit de nationale en internationale bluesscene te strikken. Ook dit jaar is het wederom gelukt: voor de 23e editie komt niemand minder dan de Amerikaanse gitaarbeul Johnny Winter over. Ook op het programma: de Amerikaanse bluesgigant Joe Bonamassa die onlangs furore maakte met een enthousiast ontvangen tournee langs de Nederlandse zalen.

Verder zijn aanwezig de uit Amerika afkomstige The Bottle Rockets: de onvervalste working class heroes van de roots-rock, southern boogie, alt. country en rock & roll. Wie verder niet ontbreken: The Juke Joints (Zeeuwse bluestrots), Eric Steckel (veelbelovend 15-jarig talent), Jim Suhler (sidekick van zijn ontdekker George Thorogood nu solo) en T-Bird Rhythm (uit Limburg).

Kijk voor het complete programma met aanvangstijden op de site van het Bluesrock Festival.

Za 2 sep: Openluchttheater De Doolhof (Tegelen)(L)