Gemeente Tilburg

Datum
25 augustus 2006

Groot onderhoud Oisterwijksebaan in 2007

In het kader van het Stadsprogramma is de gemeente van plan om medio 2007 groot onderhoud uit te voeren aan de Oisterwijksebaan. De werkzaamheden bestaan uit rioolrenovatie, het aanleggen van nieuwe trottoirs en vervanging van het wegdek. Ook komen er nieuwe lantaarnpalen.

Drempels
De Oisterwijksebaan is 30 km/uur gebied. Door de verhoogde kruisingvlakken op de kruising van de Oisterwijksebaan met de Antonie van Diemenstraat, de Simon van der Steltstraat en de Jan Maurits van Nassaustraat voldoet de straat aan alle eisen van een 30 km/uur gebied. De gemeente is daarom van plan om de twee drempels ter hoogte van huisnummer 118 en 132 te verwijderen.

Verder komen er langsparkeerstroken over de hele straat met uitzondering van het gedeelte tussen de Ringbaan en de Antonie van Diemenstraat. Langsparkeerstroken zijn parkeerstroken die parallel aan het trottoir lopen met aan het begin en het einde een uitstulping. Op de achterzijde van deze bewonersbrief vindt u een tekening van de parkeerstroken.

Meer informatie?
Begin 2007 hoort u meer over de geplande werkzaamheden aan de Oisterwijksebaan.
Heeft u nog vragen en of opmerkingen dan kunt u contact opnemen met de volgende personen. Voor riolering Frank Gijselhart (telefoonnummer 549 56 03) voor bestrating Jurgen van den Hout (telefoonnummer 549 55 94) en voor openbare verlichting Edwin Boomsluiter (telefoonnummer 549 55 96). Voor algemene vragen kunt u contact opnemen met Henk Schietecat van het gebiedsteam Oude Stad. Hij is bereikbaar op telefoonnummer 542 9126 of per mail henk.schietecat@tilburg.nl.

---- --