Vuurlopen kan heel goed zonder chakka's


Workshop Vuurlopen met Ursula Aerts

HILVERSUM, 20060818 -- Een vuurloop is naast een krachtige metafoor voor het leven, voor velen ook een spirituele ervaring en helend op fysiek, emotioneel en mentaal niveau. Tijdens deze motiverende en transformerende workshop worden er verschillende methoden aangereikt, die deels worden ondersteund door wetenschappelijk onderzoek. De methoden ondersteunen bij het aanwakkeren van passie, bij het helder krijgen van doelen en leert hoe je op effectieve en ook plezierige wijze met belemmeringen kunt omgaan, waardoor er meer levensvreugde ontstaat.

Mensen die geĂŻnteresseerd zijn in, of actief zijn op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, spiritueel bewustzijn, grensverleggende activeiten, of wegen zoeken om succesvoller door het leven te gaan, kunnen hun hart ophalen tijdens deze avond.

Ursula Aerts is internationaal actief en haar bekendheid groeit op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, met name doordat zij ook het spirituele aspect van vuurlopen begrijpt en leeft.

Vrijdag 25 augustus van 19.00 - 23.30 uur op conferentieoord "de Hoorneboeg" te Hilversum. Kinderen vanaf 7 jaar zijn ook van harte welkom. Men kan zich tot 20 augustus 2006 aanmelden bij Definest via www.definest.nl of 036 5355388.





U.Aerts