Ingezonden persbericht

Persbericht 25 augustus 2006

Dr. John Sanford is Benoemd tot Erepriester van de Raeliaanse Beweging.

Op basis van de publicatie van zijn laatste boek, Genetische Entropie, & het Mysterie van het Genoom, heeft Raël, oprichter en spiritueel leider van de Internationale Raëliaanse Beweging Dr. John Sanford benoemd tot Erepriester - een gids voor de mensheid - vanwege zijn briljante en moedige manier waarop hij laat zien dat het fundament van de vooronderstelde stelling van evolutie, de "Primaire Axioma", niet juist is. Dr. Sanford geeft niet alleen fascinerend theoretisch bewijs voor het feit dat volledige genomen niet opwaarts kunnen evolueren, maar hij geeft ook sterk bewijs dat hogere genomen na verloop van tijd in feite moeten degenereren.

Dr. Sanfords boeiende onderzoek laat zien dat er een groeiend aantal wetenschappers is die de moed hebben gevonden om in te gaan tegen de "opgetogen hogepriesters van de wetenschappelijke gemeenschap" die achter de evolutietheorie staan, ondanks de overweldigende omvang van het tegenbewijs.

De wetenschap boekt voortdurend vooruitgang, maar zelfs wetenschappers kunnen terugvallen in neo-mystieke geloven en aannames. Wetenschappers die kunnen aantonen dat hun collega's het fout hebben zijn schaars en moedig, aangezien er veel weerstand is en het gemakkelijker is om als eenheid elkaar te steunen. Nieuwe ideeën worden vaak genegeerd en Dr. Sanford zou de hoogste lof moeten krijgen voor zijn waakzaamheid.

Sinds 1973 zegt RAEL wat Dr. Sanford in zijn recente boek laat zien, evenals vele andere feiten die de wetenschap nu decennia later als waarheid aantoont. (Neem contact op met het onderstaande PR adres als u een lijst wenst met voorspellingen die de afgelopen 32 jaar door Rael zijn gedaan.) Natuurlijk heeft Raël de wereld ook geïnformeerd over het feit dat er geen God is, geen ziel, en dat ieder schepsel ontworpen is door geavanceerde wetenschappers, de Elohim, waar in de Bijbel en iedere oude religieuze tekst over wordt gesproken en die in het eerste tijdperk van de Mensheid voor goden werden aangezien. Honderden historische boeken zullen iedere objectieve lezer overtuigen van deze eenvoudige waarheid.

De Raëliaanse Beweging ondersteunt alle wetenschappers die de moed hebben om hun intellect te gebruiken om zo de mensheid te helpen de sprookjes te boven te komen, zoals de evolutie en god. Deze mensen leiden de mensheid naar waarheid en begrip, niet naar mysticisme en intolerantie zoals de traditionele religies dat doen.

Voor meer informatie of een interview kunt u contact opnemen met pers_nl@rael.org of tel: 06 43780239