ADO Den Haag

Den Haag, vrijdag 25 augustus 2006

T.a.v. de sportredactie

ADO Den Haag en Rob Baan uiteen

ADO Den Haag en technisch directeur Rob Baan hebben besloten de tot 2008 lopende arbeidsovereenkomst met ingang van 1 september aanstaande te beëindigen. Baan is sinds 16 februari jl. in dienst bij ADO Den Haag.

Ruurd de Boer (voorzitter Raad van Commissarissen NV ADO Den Haag):
"Donderdag jl. heeft Rob Baan bij de Raad van Commissarissen zijn ontslag ingediend. Baan heeft te kennen gegeven zich niet te kunnen vinden in de visie van de directie op de wijze waarop de functie van technisch directeur binnen de organisatie van ADO Den Haag dient te worden ingevuld. Dit verschil van mening heeft na intern beraad geleid tot het accepteren van zijn ontslag."

Baan zal de komende dagen benutten om lopende zaken over te dragen. Over de opvolging van de technisch directeur is nog niets bekend. De Boer: "Feit blijft dat wij de toevoeging van een technisch directeur een belangrijke ontwikkeling op organisatorisch gebied vinden. De komende periode zullen wij ons dan ook beraden over een mogelijke opvolger. Zowel intern als extern zullen wij de mogelijkheden onderzoeken, zonder daar een termijn aan te verbinden."

Noot voor de redactie (

ADO Den Haag