ID&T


Mystery Land bevestigt Opgezwolle en opent Rotterdamse FFWD Danceparade

Alsof er al niet genoeg te doen is rondom Mystery Land, komt ID&T wederom met een opvallend bericht naar buiten. Nederlands meest gewaardeerde hiphopformatie Opgezwolle is de laatste act die bevestigd is voor het festival, dat op 26 augustus plaatsvindt op het voormalig Floriadeterrein in de Haarlemmermeer. Hiermee is ook het programma van het hiphoppodium definitief compleet.

Andere podia op het festival worden onder andere ingevuld door technokoning Dave Clarke, Sven Väths Cocoon en Erick E met zijn concept Sneakerz. Andere grote namen die dit jaar de (inter)nationale dj-top vertegenwoordigen zijn Roger Sanchez, Richie Hawtin en Junkie XL. Mystery Land is daarnaast ook de speeltuin van nog veel meer andere smaakmakers en nieuwe talenten.

Mystery Land wagen op FFWD Danceparade
Alvast iets van de sfeer proeven? Dat kan. Aanstaande zaterdag viert de FFWD Danceparade haar 10de verjaardag en Mystery Land is voor het eerst ook van de partij. Het dance festival zal de stoet van veertig trucks aanvoeren met de allergrootste wagen in haar soort ooit op de parade, waarbij djs Hitmeister D en Fedde Put your hands up for Detroit le Grand laten horen waarin een klein land groot kan zijn.

Geplaatst op: 11-08-2006