Lijsttrekkers signeren tijdens Uitmarkt

Inst. voor publiek en politiek

Lijsttrekkers signeren tijdens Uitmarkt

Tijdens de Uitmarkt op zaterdag 26 en zondag 27 augustus a.s. in Amsterdam komt een aantal lijsttrekkers bij toerbeurt (verkiezings)affiches signeren in de informatiestand van het Instituut voor Publiek en Politiek (IPP), bekend van onder meer de StemWijzer.

Met de Tweede Kamerverkiezingen van 22 november voor de deur wil het IPP bezoekers van de Uitmarkt graag nader kennis laten maken met een aantal lijsttrekkers van politieke partijen. Tegen betaling van tenminste één euro kan iedereen bij de lijsttrekker van zijn of haar keuze een persoonlijk gesigneerd affiche kopen. De opbrengst gaat naar een goed doel dat door de lijsttrekker zelf wordt bepaald. Bovendien mag iedereen die een affiche koopt de betreffende lijsttrekker iets vragen wat hij of zij altijd al heeft willen weten.

Tot nu toe hebben toegezegd: Femke Halsema van GroenLinks, zaterdag van 13:00 uur tot 14:00 uur. Alexander Pechtold van D66, zondag van 14:00 uur tot 15:00 uur. Bas van der Vlies van de SGP, zaterdag van 12:00 tot 13:00 uur. Het IPP heeft standnummer 48 en is te vinden nabij de OZ-Achterburgwal op het Boekenmarktgedeelte van de Uitmarkt.

Noot voor de pers:
Voor meer informatie kunt contact opnemen met:
Nico Bloot, voorlichting IPP, tel. (06) 21 46 49 84

Het Instituut voor Publiek en Politiek (www.publiek-politiek.nl) is een landelijke, niet-partijgebonden organisatie met als doel mensen te betrekken bij politiek en samenleving.