Gemeente Den Haag

Op zaterdag 26 en zondag 27 augustus gaan de Haagse Natuurverkenners voor de vierde keer dit seizoen wandelen. De route loopt dit weekend door landgoed Meer en Bos. Zowel leden als niet-leden van de natuurclub en jong en oud kunnen de wandeling maken.

Informatieboekje
De wandeling duurt ongeveer 1½ uur en is ontwikkeld voor kinderen van 7 tot 13 jaar. De route is goed te belopen voor zowel jong als oud, dus deelnemers van alle leeftijden zijn welkom. HNV-leden die meewandelen krijgen op het startpunt een routekaart en een informatieboekje over de planten en vogels die onderweg te zien zijn. Niet-leden betalen twee euro voor de kaart en het boekje.

Start van de wandeling
Het startpunt van de wandeling is op beide dagen tegenover vogelasiel De Wulp aan de Heliotrooplaan. Starten kan tussen 10.00 en 14.00 uur. Daarnaast is er een activiteit over de Haagse Beek. Deelnemers leren van alles over het water en de dieren en planten die erin leven.

Natuurverkenners
De Haagse Natuurverkenners is een natuurbelevingclub voor kinderen van 7 tot 13 jaar. Zes keer per jaar kunnen leden (en hun familie) gratis deelnemen aan wandelingen. Wie lid wordt, tegen betaling van 10,- per jaar, ontvangt ook een clubkaart en nieuwsbrieven met informatie over de activiteiten. Aanmelden kan voorafgaand aan de wandeling. Meer informatie staat op www.denhaag.nl/hnv.