Zitdag Payback te Zevenhuizen.

Vereniging payback

Uitnodiging.

De maandelijkse zitdag van de vereniging Payback wordt deze maand op 26 augustus 2006 in Zevenhuizen, provincie Zuid-Holland gehouden.

De zitdagen zijn met name bedoeld voor gedupeerden van aandelenlease, zoals producten van Dexia, Aegon Vliegwiel, Fortis Groeivermogen en Defam, Ohra, Levob, DSB-Hollands Welvaren, maar wij kunnen u ook van advies dienen bij uw product van Spaarbeleg Sprintplan of -Koersplan.
Voor de producten Sprintplan en Koersplan van Spaarbeleg (Aegon) zijn stichtingen opgericht om zodoende gedupeerden van deze producten de mogelijkheid te bieden op een betaalbare wijze te kunnen procederen.

Voor Sprintplan is dat de stichting Spirit en voor Koersplan de zojuist opgerichte stichting Zinloos Betalen.
Bij het aangaan van het product Koersplan werden prachtige prognoses en rendementen voorgespiegeld. Hierbij werd niet of in onvoldoende mate ingegaan op de verborgen kosten die Spaarbeleg in rekening bracht. Kosten die zo hoog uitpakten dat het voorgespiegelde rendement zeker niet werd en wordt behaald.
De stichting Zinloos Betalen is momenteel druk doende een groep te vormen om een procedure te starten tegen Spaarbeleg. U kunt u voor deze procedure aanmelden.

U kunt tijdens de zitdag uw vragen stellen aan medewerkers van Payback, Beursklacht of indien aanwezig één van de advocaten.
Het is handig dat u daarvoor de benodigde papieren meeneemt, zoals kopieën van contracten en correspondentie met de aanbieder van uw contract. Het is natuurlijk mogelijk dat u niet direct antwoord krijgt, dit in verband met een grote toeloop van mensen of doordat uw vraag te gecompliceerd is om direct te beantwoorden. In dat geval ontvangt u in de week die volgt op de zitdag per post of per email antwoord op uw vraag.
De ervaring is dat de meeste gedupeerden vroeg komen. Echter het betreft een doorlopende inloopmiddag. U kunt dus ook gerust iets later dan 14.00 uur komen.

Wij zien u graag vanaf 14.00 uur op zaterdag 26 augustus 2006 in
- Truckcenter Zevenhuizen -, Noordeinde 57, 2761 BR Zevenhuizen Voor degenen die niet in de buurt van Zevenhuizen woonachtig zijn, geven wij een Korte routebeschrijving:
Komt u via de A 12 dan is het afslagnummer 9. Onderaan de afslag gaat u links af. Komt u vanuit Rotterdam e.o. neemt u dan afslag Nieuwerker a/d IJssel A20. U gaat dwars door Zevenhuizen heen, onder de A 12 door en dan gelijk links af.

Met vriendelijke groeten,

De Vereniging Payback
www.pay-back.nl

Voor de redactie:
Email info@pay-back.nl
Tel. 06 21860528