FNV

FNV Jong & Dewi helpen entertainers op de Talentenbeurs

Op zaterdag 26 en zondag 27 augustus zal FNV Jong aanwezig zijn op de Talentenbeurs. Samen met de zangeres Dewi (Idols 1), dansers van Dutch Dance Agency en FNV KIEM/BV POP belooft het iets spannends te worden.

Laat je door de FNV informeren, inspireren, fotograferen en amuseren. TMF VJ Renate Verbaan en FNV Jong voorzitter Judith Ploegman openen het FVN Jong Entertainment blok. Het wordt een presentatie vol zang, muziek en dans verzorgd door Dutch Dance Agency en met een speciale gast: Dewi van Idols 1.

Dewi Pechler heeft zeker niet stil gezeten. Zo heeft zij begin dit jaar een collectie ontworpen voor een kledingmerk, is zij te horen in de TV commercial van het WNF en werkt ze momenteel aan een nieuw album waarvan ze iets zal laten horen op de Talentenbeurs.

Wanneer je (net als Dewi destijds) voor jezelf start als professionele zanger(es), muzikant, danser, acteur of een andere kunstvorm als beroep, krijg je vaak met allerlei lastige zaken te maken. De FNV kan hierbij helpen. FNV KIEM heeft behoorlijk wat betekend voor de Nederlandse muziekindustrie. Zo hebben zij BV POP opgericht, waarvan Jerney Kaagman de voorzitter is. BV POP heeft de contracten gescreend van de Idols-finalisten en TMF Kweekvijver mede mogelijk gemaakt. Op de beurs zullen zij (startende) entertainers helpen door hen te informeren over de zakelijke kant van de entertainment industrie.

Wil jij twee gratis toegangskaarten winnen? Surf naar www.fvnjong.nl en vertel wat jouw bijzondere talent is. Wie weet wordt je daarna wel gescout op de Talentenbeurs!


---


FNV