Gemeente Berkel en Rodenrijs


NK Bommetje met optreden van Yes-R!
Bommetje! Op zaterdag 26 augustus 2006 vanaf 13.00 uur organiseert Sportfondsen in Zwembad De Windas (Berkelseweg 21, Bergschenhoek) de Landelijke finale van het Sportfondsen NK Bommetje®. Met bekende Nederlanders en een spetterend optreden van de bekende Nederlandse Rapper YES/R. De gehele opbrengst zal ten goed komen aan KiKa Kinder Kankerfonds.

KiKa (Kinderen Kankervrij) werft fondsen, die ten goede komen aan de zeven kinderkankercentra in Nederland: Sophia in Rotterdam, Willem-Alexander in Leiden, VU medisch centrum en Emma in Amsterdam, Wilhelmina in Utrecht, Beatrix in Groningen en UMC St. Radboud in Nijmegen. Om precies te zijn: aan onderzoek waarmee deze centra versneld therapieën beschikbaar willen maken voor een betere behandeling en genezing van kinderkanker. Minder pijn en strijd. En meer genezing en kwaliteit. Dat is waarvoor KiKa uw steun vraagt. Want kinderen met kanker worden liever gisteren beter dan vandaag.

PRIJZEN:
De hoofdprijs voor het hoogste bommetje is nog een verrassing, er is een wisselbeker, een certificaat en natuurlijk de eeuwige roem. Er zijn twee categorieën: tot 10 jaar waarvoor natuurlijk ook prijzen te winnen zijn, en de volwassenen. Voor het mooiste bommetje of het origineelst verklede bommetje is ook een prijs weggelegd. De prijs uitreiking is direct na de landelijke finale op 26 augustus.

SPONSORS:
Dit jaar wordt het NK Bommetje gesponsord door veel plaatselijke ondernemers.

LOTERIJ:
Er zal deze dag een grote loterij gehouden worden met hele mooie prijzen. De opbrengst hiervan gaat uiteraard ook naar KIKA.

BEKENDE NEDERLANDERS:
Johan Flemming zal wederom de taak van voorzitter van de jury op zich nemen. Hij doet dit op zijn eigen ludieke manier met veel humor omkleed.
Verder is er direct na de prijsuitreiking een spetterend optreden van de bekende Nederlandse Rapper YES/R.

Om het geheel nog gezelliger te maken, zal er tussendoor swingende muziek te horen zijn uit de jaren 70 en 80.

AANVANG FINALE:
De Landelijke finale start om 13.00 uur. Prijsuitreiking voor de kinderen wordt verwacht rond 14.30 uur en voor de volwassenen rond 17.30 uur.

De entree prijs voor bezoekers is EUR 3,80 p.p. en gaat helemaal naar het goede doel.

INFORMATIE:
MEER INFORMATIE IS TE VERKRIJGEN VIA TELEFOONNUMMER 010-5116611/ 06-51589902 OF PER E-MAIL WINDAS13@ZONNET.NL

Laatste wijziging website: 22 augustus 2006
Copyright © 2003-2006 Gemeente Berkel en Rodenrijs