Muse komt naar 's-Hertogenbosch

Mojo concerts
http://www.mojo.nl

PERSBERICHT

MOJO Concerts, Delft, 22 augustus 2006

Muse komt naar de brabanthallen te 's-hertogenbosch

Na de werkelijk verpletterende show van Muse op het Lowlands festival afgelopen weekend in Biddinghuizen, kondigt het Engelse rocktrio aan terug te komen naar Nederland. Op 28 november 2006 zijn de Brabanthallen in 's-Hertogenbosch het toneel voor weer een overrompelend optreden van Muse. De voorverkoop voor het concert van Muse in de Brabanthallen begint aanstaande zaterdag 26 augustus 2006.

Drie jaar na het verschijnen van succesalbum 'Absolution' is op 3 juli jl. het vierde, meest dynamische en experimentele studio-album van Muse uitgekomen, getiteld 'Black Holes And Revelations', welke in de UK vrijwel direct op nummer één in de hitlijsten stond. Muse, afkomstig uit het kleine dorpje Teignmouth (UK), combineert alternatieve rockmuziek met klassieke invloeden en verzekerd zijn fans ervan dat elk album anders en uniek is. Black Holes And Revelations spant hierbij de kroon; een album vol afwisselende invalshoeken is het resultaat van langdurige schrijfsessies en opnames in zowel Zuid Frankrijk als New York. De tweede single, 'Starlight', was vorige week megahit op Radio 3FM, nadat ook de eerste single, 'Supermassive Black Hole', reeds tot megahit is benoemd op de zender. Net zoals tijdens de show op Lowlands, zal Muse in de Brabanthallen veel nummers van 'Black Holes And Revelations' live spelen, maar natuurlijk komen ook hits afkomstig van debuutalbum 'Showbiz' en de opvolgers 'Origin of Symmetry' en 'Absolution' voorbij op 28 november in 's-Hertogenbosch.

Leadzanger Matthew Bellamy zegt: 'The time has come. The New Muse Order is on the rise.' En dat zullen we weten ook!

Voor meer informatie: www.muse.mu en www.mojo.nl.

RADIO 3FM PRESENTS MUSE + SUPPORT ACT, POWERED BY GROLSCH 28 november 2006
Brabanthallen, 's-Hertogenbosch
Entree: Euro 35 (excl. servicekosten)
Aanvang: 19.30 uur.

Kaartverkoop start aanstaande zaterdag 26 augustus om 10.00 uur door Ticket Service via de grotere postkantoren, VVV's en GWK's, 0900-3001250 (45 ct.p.m), www.ticketservice.nl, www.uitburo.nl, de bekende voorverkoopadressen en kassa zaal.

Noot aan de redactie (