TROS


HELMUT LOTTI TE GAST BIJ TROS MUZIEKCAFÉ

Daniël Dekker is met vakantie en dus neemt Roderick Veelo ook deze week de honneurs waar en ontvangt in de hoofdstedelijke Studio De Plantage weer een aantal leuke gasten.

Allereerst is Helmut Lotti te gast in TROS MUZIEKCAFÉ. De Belgische zanger heeft als thema voor zijn nieuwe album gekozen voor de zg. crooners: oud materiaal van Amerikaanse zangers. Dit beviel hem zo goed dat het zelfs een dubbelalbum is geworden. Op het ene deel staan klassiekers van onder anderen Dean Martin en Frank Sinatra waar Lotti een persoonlijke interpretatie aan heeft gegeven en het andere deel is gevuld met eigen werk. In de studio zingt hij een aantal nummers.

D-Ground bestaat uit Sajid, Anno (ex-Men2be), Jan (tweelingbroer van Anno) en Jona. De band is opgericht in 1999 en kan omschreven worden als een pop-rock formatie met R&B invloeden. Op 1 september verschijnt de tweede single van D-Ground. In TROS MUZIEKCAFÉ een optreden.

Na een periode vol veranderingen is In 't Wild als herboren. De nu vierkoppige band heeft het afgelopen jaar zowel hard aan vers materiaal als aan het bandgeluid gewerkt. Begin dit jaar verscheen het derde album van In 't Wild. Met Roderick Veelo praten ze over dit laatste album en zingen ze vanzelfsprekend een paar nummers.

De Sjonnies zijn natuurlijk bekend van hits als "Dans je de hele nacht met mij", "De Bostella" en "Blauw van de Sangria". Maar nog bekender zijn ze van hun live-acts die altijd uitmonden in een groot feest. Dit resulteerde in meer dan duizend concerten de afgelopen tien jaar. Het kleurrijke trio heeft een nieuwe single dus dat betekent: feest bij TROS MUZIEKCAFÉ!

TROS MUZIEKCAFÉ komt iedere zaterdag live vanuit Studiocafé De Plantage. U kunt de uitzending gratis bijwonen. De uitzending is van 16.00 tot 18.00 uur via Radio 2. Het adres is Plantage Kerklaan 36 in Amsterdam.

Voor meer informatie: http://www.trosradio2.nl/muziekcafe/ TROS MUZIEKCAFÉ
Uitzending zaterdag 26 augustus
Radio 2 - 16.00 uur