Gemeente Aalten


23-08-2006
Tijdelijke verkeersmaatregelen.

Tijdelijke verkeersmaatregelen.

In verband met de boekenmarkt wordt op zaterdag 26 augustus van 10.00 uur tot 18.00 uur in Bredevoort de volgende straten in beide richtingen afgesloten voor bestuurders: 't Zand, Markt, Boterstraat, Prinsenstraat, Gasthuisstraat, Hozenstraat (gedeelte tussen 't Zand en de Ambthuiswal) en de Kruittorenstraat (gedeelte tussen de Hozenstraat en de Izermanstraat).
Het parkeerterrein 't Zand wordt op de voorafgaande vrijdagen vanaf 08.00 uur afgesloten voor bestuurders.
Zie bezwaarmogelijkheid Algemene Wet Bestuursrecht.

Tijdelijke verkeersmaatregelen

In verband met een te houden buurtfeest zal zaterdag 26 augustus a.s. vanaf 14.00 uur tot 21.00 uur de Emmastraat te Aalten voor alle bestuurders worden afgesloten.
Zie bezwaarmogelijkheid Algemene Wet Bestuursrecht

Tijdelijke verkeersmaatregelen

In verband met activiteiten is het Beatrixplantsoen, Prins Bernhardstraat en een gedeelte van Julianastraat in Aalten op zaterdag 26 augustus a.s. tussen 14.00 en 18.00 uur afgesloten voor alle verkeer behalve voetgangersverkeer..
Zie bezwaarmogelijkheid Algemene Wet Bestuursrecht

Tijdelijke verkeersmaatregelen
In verband met het houden van een straatspeeldag op zondag 27 augustus 2006 zal van 10.00 tot 16.00 uur de Raadhuisstraat en de Kerkstraat in Dinxperlo worden afgesloten voor alle bestuurders. Tevens zal op dezelfde uren voor het marktplein een parkeerverbod gelden. Zie bezwaarmogelijkheid Algemene Wet Bestuursrecht