HCMill krijgt heus permanent beachveld

Opening zaterdag 26 augustus 2006

MILL, 20060809 -- Op zaterdag 26 augustus aanstaande, zal HockeyClub Mill officieel het beachveld op het sportpark aan de Langenboomseweg gaan openen. Naast de openingshandeling die om 14.30 uur burgemeester Jan de Groot van de gemeente Mill en St.Hubert zal verrichten, zal ook de jongste HCMill jeugd onderlinge wedstrijden spelen en is er ook een beachtoernooi met diverse lokale sportverenigingen. U bent hierbij van harte welkom!


Sinds kort heeft HCMill de beschikking over een heus beachveld. Deze enorme zandbak van ruim 40 bij bijna 50 meter bied ruimte aan 2 beachhockeyvelden. Maar uiteraard is het ook zeer geschikt voor beachvoetbal, beachhandbal, beachkorfbal en het alom bekende beachvolleybal. Ondanks het gegeven dat het beachveld nog officieel geopend moet worden, heeft het wel al een Nederlandse kampioen opgeleverd. Handbalvereniging MHV'81 uit Mill heeft er namelijk enkele keren getraind voor het officiële Nederlands kampioenschap beachhandbaltoernooi en wist dit daarna winnend af te sluiten.

Het bestuur en alle leden van HCMill willen u hierbij van harte uitnodigen voor de officiële opening van dit beachveld op 26 augustus. Na de opening om 14.30 uur door burgemeester Jan de Groot, is er een beachtoernooi. Hieraan zullen handbalvereniging MHV'81, korfbalvereniging Miko '76, volleybalvereniging Apollo, voetbalvereniging Juliana en uiteraard HCMill zelf deelnemen.


Kijk voor meer informatie over HockeyClub Mill op www.hcmill.nl .



H.C. Mill