Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

STICHTING LARS
WWW.STICHTINGLARS.NL

IJsselstein, 14 augustus 2006

DONATEURSACTIE ROND HOLLAND TRIATHLON 2006

IJSSELSTEINER RUUD BAKKER:
225 KILOMETER SPORTEN VOOR STICHTING LARS

Zaterdag 26 augustus a.s. zwemt, fietst en loopt Ruud Bakker uit IJsselstein de Holland Triathlon in Almere speciaal voor de Stichting Lars. De sportieveling hoopt met zijn initiatief veel geld in te zamelen voor de stichting, die is opgericht om de inmiddels vijfjarige Lars Winter uit IJsselstein die na zijn geboorte een hersenbeschadiging heeft opgelopen, te kunnen laten behandelen met hyperbare zuurstof.

Ruud Bakker is een ervaren triatleet die aan zijn volgende uitdaging maar al te graag een extra doel wil koppelen. Als hij straks de finish in Almere haalt, zou dat voor veel bedrijven en particulieren hét moment moeten zijn om een bedrag over te maken naar de Stichting Lars.

GA DE TRIATHLON-UITDAGING AAN!

Het idee: de Holland Triathlon Long Distance Classic bestaat uit 3,8 kilometer zwemmen, 180 kilometer fietsen en aansluitend nog een marathon, dus 42,195 kilometer hardlopen. Totaal is dat ruim 225 kilometer. Ruud Bakker hoopt dat zoveel mogelijk bedrijven, instellingen met hem De Triathlon-uitdaging willen aangaan. Dat betekent dat zij worden uitgedaagd een veelvoud van 2,25 euro (gebaseerd op het totaal aantal van 225 kilometers) te storten voor de Stichting Lars, ná dat hij de finishlijn is gepasseerd. Eén keer 2,25 euro storten mag, maar elk veelvoud daarvan natuurlijk ook.

Iedereen die De Triathlon-uitdaging wil aangaan, kan zich aanmelden op de website van de Stichting Lars via www.stichtinglars.nl of door een e-mail te sturen naar info@stichtinglars.nl. Wie de stichting sowieso wil steunen kan een bijdrage storten op rekeningnummer 10.73.52.826. De ontwikkelingen rond Lars Winter zijn wekelijks te lezen in de vrijdagkrant Onze IJsselstreek.