LAATSTE EVENT INFO MYSTERY LAND 2006

Vandaag is Mystery Land 2006 is een feit. Het Floriadeterrein heeft de afgelopen week een metamorfose ondergaan van prachtig natuurpark tot een fabelachtige en kleurrijke feestlocatie, dat het podium zal bieden aan ruim 50.000 partycrashers. Bij deze de laatste belangrijke informatie voor de bezoekers!
Lees meer...

Vergeet je zonnebril niet!
zonnebrilDat de Nederlandse klimaatwisselingen nogal eens een verrassende uitwerking kunnen hebben zal voor niemand nieuw zijn. Net als het feit dat Mystery Land altijd, ongeacht de weersomstandigheden, haar bezoekers de meest memorabele festivaldag van het jaar bezorgt. Maar aangezien de weergoden aangeven zich zaterdag van hun beste kant te laten zien, willen we je dat zonnige nieuws natuurlijk niet onthouden!

De wisselvalligheid van de afgelopen dagen neemt morgen iets af, waarbij tegelijkertijd de zon zich wat enthousiaster zal laten zien. Dat betekent een heerlijk festivaltemperatuurtje waarbij het kwik rond de 20 graden zal dansen.

Bedenk wel dat het ´s avonds af kan koelen, dus zorg er in ieder geval voor dat je ook iets warms mee neemt om aan te kunnen trekken.

TIMETABLE Studio 80
Studio 80 heeft haar naam als zijnde broedplaats van muzikaal talent hoog te houden. Eén blik op de onderstaande line-up laat zien dat het op Mystery Land dáár in elk geval niet aan ontbreekt. Welke vorm van electronische dance je ook bedenkt, elke stijl heeft wel ergens een plekje in het uitbundige programma veroverd. Door simpelweg een gebrek aan ruimte op de oorspronkelijke timetable, volgt hieronder de volledige timetable van Studio 80.
Lees meer...

Mystery Land interviews: Makcim
Niet te missen op de Studio 80 stage: Makcim. Deze van oorsprong Russische dj drukte als één van de stuwende krachten achter Minimal Eindhoven zijn stempel op het hedendaagse undergroundcircuit in Nederland. Met minimal als oorspronkelijke drive, heeft zijn muzikale intellect inmiddels aansluiting gevonden bij de meer educatief verantwoorde vormen van house en techno. De charme van underground door de oren en ogen van een doorgewinterde muziekfreak: Makcim vertelt.
Lees meer...

Voldoende lockers op Mystery Land!!
In de Mystery Land nieuwsbrief die ID&T gisteren verstuurde, stond vermeld dat er een beperkt aantal lockers op het festivalterrein aanwezig zouden zijn. Het tegenovergestelde is echter waar: er zijn maar liefst 10.000 lockers, verspreid over de verschillende ingangen. Een lockerbox kun je vrienden delen, dat betekent dus ruimschoots voldoende opbergcapaciteit!

De lockers kun je voor de hele dag huren. Hier kun je eventueel kleding en waardevolle papieren in bewaren. Het is mogelijk om er tijdens het festival spullen uit te halen of bij te leggen. Het is niet toegestaan eigen eten en drinken mee te nemen.

N.B. Zorg bij aankomst dat je er goed op let bij welke ingang je naar binnen komt. Dit om te voorkomen dat bij het verlaten van het terrein je spullen bij een andere ingang in de lockers opgeborgen liggen. In ingangen liggen ver bij elkaar vandaan!

www.lockerbox.nl

Timetable Mystery Land bekend!
Hier issie dan: de timetable voor aanstaande zaterdag 26 augustus. Een dag vol muzikale, theatrale, culinaire en aanverwante heerlijkheden. Houd pen en papier gereed, want je gaat het nog druk krijgen tijdens deze ultieme festivaldag!

Aangezien de line-up voor de Studio 80 te uitgebreid is om in deze timetable te vermelden, wordt deze later apart op deze site bekendgemaakt. Een lieve mensen, maak je alsjeblieft geen zorgen dat de aangekondigde artiesten op deze stage te weinig tijd zouden hebben voor hun optredens; Studio 80 beschikt namelijk over twee podia.

De timetable van the Blackbox (jump) is enigszins aangepast vanwege veranderde vluchten van enkele artiesten. Deze vluchttijden waren ten tijde van het ter perse gaan van het floorplan, dat a.s. zaterdag verspreid zal worden, nog niet bekend. De timetable van The Blackbox die hier online wordt vermeld is dus de juiste!

N.B.: de set van de Darkraver zal gewoon de volle 2,5 uur in beslag nemen.

Download de timetable hier

Mystery Land interviews: cabaret-collectief Cavia DeLuxe
De met serieus overgewicht kampende über-entertainer MC Zwerfhond, zijn al even gezette rechter- en linkerhand DJ 100% Nootjes vormen met DJ Lappzwantz samen Cavia Deluxe! De authentieke Cavia DeLuxe decorstukken en continue verkleedpartijen zijn van absoluut topniveau. Het onnavolgbaar grappige trio zorgt met de show 'Cavia's Wanstaltige Workout' voor een even gezond als bizar kijk-en-doe spektakel. Your workout will never be the same: DJ Lappzwantz legt uit waarom.
Lees meer...

Globalicious op Mystery Land
Op Mystery Land is dit jaar wederom Globalicious present, een initiatief van Globalogical Foundation. Globalicious gelooft in een hongervrije wereld en presenteert zich op verschillende festivals en feesten, om zo haar doelstellingen aan het festivalpubliek over te brengen. Want jij kunt op zo'n een toffe manier een bijdrage leveren...
Lees meer...

Meer...
Zie het origineel

* BIG HUG TOUR: laat je knuffelen door het Knuffelteam!
* Mystery Land interviews: Opgezwolle & Jawat
* Consumptiemunten inruilen voor downloads.
* WIN: hiphop cd pakket & TOP NOTCH dvd
* Grolsch Premium Blond Extra Cold op Mystery Land
* Mystery Land interviews: STEVE BUG
* WIN: Matik cd
* Interview Dennis Bruyn van de All Star DJ Academy: win een dj les van 2,5 uur!
* WIN: Johannes Heil, FREAKS R US
* Gratis Release Magazine met Mystery Land special!
* WIN: John Lord Fonda's 'DeBaSer'
* Programma Healing Garden en spirituele markt
* Picknick by Grolsch!
* Programma Theaterplein bekend
* Mystery Land interviews: NEPCO:
* Mystery Land interviews: DJ Zany
* Mark Norman remixt nieuwste single Paul Oakenfold
* Red Bull Jumps the Beat op Mystery Land 2006
* Mystery Land interviews: Mark Norman
* Limited Nintendo Mystery Land DS lite