Politie Zeeland


---


W-3218-2006 Vrouw gewond na val van fiets
Zaterdagochtend rond 00.45 uur is in de Ritthemsestraat in Ritthem een vrouw van haar fiets gevallen en gewond geraakt.
De 28-jarige vrouw uit Middelburg viel van haar fiets en kwam met haar hoofd op het asfalt terecht. De vrouw is per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd voor verder onderzoek. Er was vermoedelijk alcohol in het spel.

W-3219-2006 Ruit vernield
Zaterdag tussen 3.00 uur en 3.20 uur is er in de Langeviele in Middelburg een etalageruit vernield.
Onbekenden hebben een metalen fietsbeugel losgewrikt uit de straat en deze tegen de etalageruit gegooid.
Het schadebedrag is nog niet bekend.

W-3220-2006 Aanhoudingen na vernielen ruit
Vrijdag om 18.20 uur zijn in Vlissingen op de Boulevard twee mannen aangehouden op verdenking van het vernielen van een ruit van een bouwkeet in de Kenau Hasselaarstraat in Vlissingen.
De twee, 18 en 24 jaar oud en afkomstig uit Duitsland, waren eerder gesignaleerd door een getuige terwijl zij de ruit ingooiden van de bouwkeet en zich daarna schuil hielden achter een zeil bij een leegstaand gebouw aan de Boulevard. Hierop werden de twee door de inmiddels gewaarschuwde politie aangehouden.

O-3221-2006 Rijbewijs ingevorderd
Zaterdag om 3.37 uur is het rijbewijs ingevorderd van een automobilist wegens het rijden onder invloed.
De 19-jarige man uit Goes was staande gehouden op de Troelstraweg in Goes. Hij had bijna 4x de toegestane hoeveelheid alcohol overschreden en kon zijn rijbewijs inleveren.

Z-3222-2006 Aanhouding na uitdelen vuistslagen
De politie Zeeland heeft zaterdag om 1.25 uur op de Grote Markt in Hulst een man aangehouden op verdenking van mishandeling.
De 20-jarige aangehouden man afkomstig uit Hulst had eerder die avond een woordenwisseling gehad in een horecagelegenheid in Hulst met een 21-jarige man afkomstig uit de gemeente Hulst. De 21-jarige was, om verdere escalatie te voorkomen, uit de horecagelegenheid vertrokken. Even later kwam hij de 20-jarige weer tegen voor een andere horecagelegenheid eveneens in Hulst. Deze gaf hem enkele vuistslagen in het gezicht.
Het slachtoffer hield er een pijnlijk gezicht aan over.

O-3223-2006 Aanhouding
Zaterdag om 00.00 uur heeft de politie Zeeland in de Molenvlietsestraat in Tholen een man aangehouden.
De 19-jarige man uit Hellevoetsluis deelde een vuistslag uit aan een 21-jarige man uit Bergen op Zoom en is direct aangehouden door de inmiddels gearriveerde politie en ingesloten. De oorzaak ligt vermoedelijk in een al langer slepend conflict tussen de twee mannen. Het slachtoffer hield een pijnlijk hoofd over aan de vuistslag.


---- --