Ingezonden persbericht


Autdoor SUV organiseert groots SUV Event

Op zondag 27 augustus aanstaande organiseert de SUV specialist in Oost Nederland, Autdoor SUV, een groots evenement. Het Autdoor SUV Summer Event zal plaatsvinden op een geheime locatie net over de grens in Duitsland. Hier zal op een verlaten militair vliegveld de grootste collectie exclusieve SUV's van Europa gepresenteerd worden.

Een geselecteerde groep exclusieve SUV bezitters heeft een persoonlijke uitnodiging ontvangen om met hun SUV deel te nemen aan dit evenement. De ontvangst van de deelnemende SUV's zal op zondag 27 augustus tussen tien en elf uur in de ochtend plaatsvinden bij de vestiging van Autdoor SUV, de SUV specialist bij uitstek in Oost Nederland, met koffie en echte Twentse krentenwegge. Vanaf daar zullen de SUV's zich via een rallyrouteboek verplaatsen naar de geheime lokatie net over de grens in Duitsland.

Deze lokatie is een verlaten militair vliegveld waar de ideale omstandigheden zijn qua verharde en onverharde routes. Op dit militaire terrein is een aantal routes uitgezet die de eigenaren van de SUV's zelf kunnen rijden en waarbij ze mee kunnen rijden met een professionele 4WD chauffeur die de deelnemers de kneepjes van het vak leert.

Aan het woord Autdoor SUV eigenaar Niels Oude Luttikhuis: "Tijdens het Autdoor SUV Herfst Event, dat we eind vorig jaar hebben georganiseerd, kregen we van veel deelnemers het verzoek of we een iets ruigere route uit konden zetten. In samenwerking met Adventure King hebben we de mogelijkheden onderzocht en zijn we op dit prachtige terrein gestuit".

Op het vliegveld worden in het SUV paviljoen de nieuwste SUV's van o.a. de merken Hummer, Infiniti, Chevrolet en Kia gepresenteerd. Voor dit evenement heeft Autdoor SUV zelfs enkele Europese primeurs weten te regelen.

Tevens zullen er op de vliegbasis allerlei randactiviteiten worden aangeboden zoals de mogelijkheid om in een sportvliegtuig een rondvlucht te maken en een rit te maken in een rally auto van het door Autdoor SUV gesponsorde Wauw Rally Team.

VIP deelname is voorbehouden aan een select aantal eigenaren van exclusieve SUV's die een persoonlijke uitnodiging hebben ontvangen van Autdoor SUV. Voor eigenaren die (nog) niet in het bezit zijn van een SUV of die niet zijn geselecteerd voor deelname is het mogelijk toch deel te nemen aan het evenement.

De kosten voor het VISITOR PACKAGE (beperkt aantal plaatsen) bedragen dan E 19,- per persoon (kinderen tot 10 jaar gratis) en aanmelden kan via de website www.autdoor.nl. Voor dit bedrag ontvangt men:
. bij Autdoor SUV het rallyrouteboek naar de vliegbasis,
. toegangskaarten voor het Autdoor SUV Summer Event terrein,
. parkeerkaart voor op de vliegbasis,

. een Autdoor SUV Summer Event bezoekerspas

. kan men meerijden in een SUV over een extreem 4WD parcours en
. kan men meerijden in de rally auto van het Wauw Rally Team
. en is het mogelijk om voor een meerprijs een rondvlucht te maken boven het terrein met een sportvliegtuig.

De verwachting is dat het 2006 Autdoor SUV Summer Event het succes van het Autdoor SUV Herfst Event van 2005 zal overtreffen. Eind vorig jaar waren er bijna zeventig deelnemende SUV's die een puzzeltocht door een herfstachtige Twents landschap reden.
---