Leeftijd speelt geen rol op zesde editie van Blote Billen Loop

Uitgeverij johni media

LEEFTIJD SPEELT GEEN ROL OP ZESDE EDITIE VAN BLOTE BILLEN LOOP

De Blote Billen Loop is al jaren een succes en wordt dit jaar voor de zesde maal georganiseerd door de Erotische Krant en Lust Magazine. De Blote Billen Loop gaat op 27 augustus om 13:00 uur van start op het naaktstrand van Zandvoort. De afstand die moet worden afgelegd in de blote billen is vijf kilometer. De deelnemers mogen zelf kiezen of ze wandelen, lopen of rennen.

Genieten van de zon, hardlopen en wandelen is heel normaal. Maar het meedoen aan de zesde editie van de Blote Billen Loop geeft het hardlopen en wandelen op het strand een extra dimensie. Deelnemers leggen het parcours van vijf kilometer over het strand af in eigen tempo. De tot nu toe oudste deelnemer die zich heeft ingeschreven is vijfenzestig jaar oud. Dit laat maar weer eens zien dat iedereen, van jong tot oud, aan dit evenement kan deelnemen.

Deelnemers kunnen op verschillende manieren in de prijzen vallen. Zowel de eerste man als de eerste vrouw die over de finish komt, ontvangt een Blote Billen Bokaal. Daarnaast zijn er diverse prijzen te winnen zoals een originaliteitprijs en krijgen alle deelnemers een herinnering aan deze dag mee naar huis. Het belooft een leuke dag te worden waar gezelligheid, fun en humor centraal staan.

Het verzamelpunt is strandpaviljoen Maribaya op het strand van Zandvoort. Hier wordt het startsein gegeven en hier zal ook worden gefinisht. Sfeerbeelden van vorige edities van de Blote Billen Loop zijn terug te vinden op www.blotebillenloop.nl .

Inschrijven kan via www.blotebillenloop.nl , via de bon in de bladen De Erotische Krant en Lust Magazine of bij aanvang op de dag zelf tot 13:00 uur. Het inschrijfgeld bedraagt vijf euro.

De Blote Billen Loop wordt voor de zesde keer georganiseerd door Uitgeverij en Reclameburo Johni Media, die de spraakmakende bladen Lust Magazine, De Erotische Krant en Porn Magazine uitbrengt.

Hoofdsponsor van dit bijzondere evenement is J.aime La Vie massagesalons en Solar plexus, www.massages.nu . Ook wordt dit evenement dit jaar weer mede mogelijk gemaakt door de ondersteuning van www.showboat.nl en www.erospeurder.nl

Locatie:
Strandpaviljoen Maribaya
Zuidstrand 2, Zandvoort
(Naaktstrand)


Noot voor de redactie (