Ingezonden persbericht

Almelo, 24 augustus 2006.

Inschrijving Autdoor SUV Summer Event groot succes

De belangstelling voor het Autdoor SUV Summer Event is overweldigend. Op zondag 27 augustus 2005 vanaf 10.30 uur start dit evenement vanaf de Autdoor SUV vestiging in Almelo. De inschrijving is half juli gestart en het aantal ingeschreven SUV's is inmiddels de honderd genaderd. De inschrijving is inmiddels gesloten.

Wat vooral opvalt is de enorme diversiteit in SUV's. Zo zijn er in het deelnemersveld o.a. diverse VW Touraeg, Porsche Cayenne, Infinity FX, Hummer H2 en H3, Volvo XC90, Aufi Q7, Chevrolet Tahoe en Mercedes ML te vinden. Ook nemen er diverse Range Rovers en SUV modellen van Kia en Chevrolet deel aan dit evenement.

Tijdens het Autdoor SUV Summer Event zal een route door het Twentse landschap worden verreden middel een rally-routeboek. De route is deels over verharde en deels over onverharde routes uitgezet over de vele zandpaden, gravelwegen en andere onverharde routes die het Duits-Twentse grensgebied rijk is. Het eindpunt van de route is een verlaten, voormalig militair vliegveld in Duitsland.

Op het vliegveld is een flinke variëteit aan activiteiten. Het is mogelijk (mee) te rijden op verschillende routes in diverse exclusieve SUV's en rally-auto's. Men kan zelf ervaren hoe het is om met een SUV een grote houten constructie te overwinnen en men kan een vlucht maken in een sportvliegtuig. Ook is er een SUV paviljoen met de nieuwste SUV's van de merken Chevrolet (2007 Tahoe, 2006 Equinox en de nieuwe Captiva), Kia (2006 Sportage en de 2007 Sorento), Hummer (H2 en H3), Infiniti (2007 FX35) en Toyota (de voor Europe unieke FJ).

Nogmaals aan het woord Niels Oude Luttikhuis: "In de herfst van 2005 organiseerden we ons eerste offroad evenement. We hebben hier zoveel reacties op gehad dat we hebben besltoen het dit jaar weer te organiseren. Op deze manier kan iedereen kennis maken met ons bedrijf en de SUV's. die we leveren"



Ingezonden persbericht