Politieberichten Utrecht stad, 09.45 uur

Utrecht, 27-08-2006

Brand in portiek

UTRECHT- Op zaterdagochtend ontstond er grote rookontwikkeling na brand in een portiek. Omstreeks 01.45 uur kreeg de politie de melding dat er brand was ontstaan in een portiek aan de Jeremiestraat. Een stapel grofvuil was vermoedelijk in brand gestoken en veroorzaakte veel rookontwikkeling. De flatbewoners werd geadviseerd ramen en deuren gesloten te houden. De brand werd geblust door de brandweer. De politie heeft de zaak in onderzoek en verzoekt getuigen contact op te nemen met de politie van het district Utrecht noord; 0900-8844.

Gestoken met mes

UTRECHT- Op zaterdagochtend werd een man gestoken met een mes. Omstreeks 02.00 uur kreeg de politie de melding dat een 27-jarige man uit Utrecht gewond was geraakt nadat hij gestoken was met een mes. Hij liep even daarvoor over de Oudewijkerdwarsstraat en werd plotseling door een onbekend persoon met een mes in zijn rug gestoken. De man werd vervoerd naar het ziekenhuis en kon na behandeling het ziekenhuis verlaten. De politie heeft de zaak in onderzoek en verzoekt getuigen te reageren via 0900-8844.

Klappen

UTRECHT- Op zaterdagochtend werd een man geschopt en geslagen. Omstreeks 03.20 uur liep een 25-jarige man uit Utrecht over de Nobelstraat. Hij liep hier met een stel vrienden. Uit tegenovergestelde richting kwam een ander groep jongeren lopen die een opmerking maakte in de richting van de 25-jarige man. Nadat hierop weer een reactie was gegeven werd de 25-jarige man door een onbekend gebleven man geschopt en geslagen. Dit ging zo hard dat de Utrechter even zijn bewustzijn verloor. Na dit geweld verdween de groep. De politie heeft de zaak in onderzoek en verzoekt getuigen te reageren via 0900-8844, bureau Paardeveld.

Beroving

UTRECHT- Op zaterdagmiddag vond een laffe beroving plaats waarbij een bejaarde dame verwondingen opliep. Omstreeks 15.30 uur liep een 76-jarige vrouw over de Prof.Wentlaan en kreeg plotseling van achteren een ferme duw. De vrouw kwam ten van en een onbekend persoon ging er vervolgens met haar handtas vandoor. De vrouw uit Utrecht liep bij de val een lichte verwonding op aan het gelaat en zij werd ter plaatse behandeld door ambulancepersoneel.

Autos in brand

UTRECHT- Op zaterdagavond ontstond er brand in een auto. Omstreeks 21.45 uur kreeg de politie de melding dat er brand was ontstaan in een auto die geparkeerd stond aan de Mytylweg. De brandweer was snel ter plaatse man kon helaas niet voorkomen dat drie autos in de buurt ook ernstige brandschade opliepen. De oorzaak van de brand is onbekend en de politie heeft de zaak in onderzoek.

Gestolen auto

UTRECHT- Op zondagochtend werd een autodief aangehouden. Omstreeks 01.50 uur werd een 23-jarige automobilist uit Amsterdam gecontroleerd op het Westplein. Hij bleek in een gestolen auto te rijden. Hij werd aangehouden en ingesloten voor verhoor.

Aanhouding na kopstoot

UTRECHT- Op zondagochtend werd een geweldpleger aangehouden. Omstreeks 02.00 uur kreeg een 32-jarige man uit Utrecht een kopstoot van een 30-jarige man uit Amsterdam. Deze mishandeling vond plaats bij een horecagelegenheid aan het Janskerkhof. Door portiers werd de geweldpleger vastgepakt en overgedragen aan de gewaarschuwde agenten. Waarop de Amsterdammer een kopstoot gaf is nog onbekend.

Laatst gewijzigd 27-08-2006 9:49 | © Politie Utrecht

Zie ook:
http://www.opennieuwsbank.nl/inp/2006/08/27/L013.htm
http://www.opennieuwsbank.nl/inp/2006/08/27/L012.htm