Politie Zeeland

Politieberichten Zeeland

Hardrijder moet rijbewijs inleveren
De politie heeft zondagavond tijdens een snelheidscontrole op de Guido Gezellestraat in Terneuzen het rijbewijs ingevorderd van een 24-jarige Terneuzenaar.
Hij passeerde in zijn auto de laser met een snelheid van 127 km (gecorrigeerd) waar echter 50 km is toegestaan. De bestuurder werd aan de kant gezet waarna zijn rijbewijs werd ingenomen.

O-3249-2006 Rijbewijs kwijt
De politie heeft maandag rond 01.30 uur het rijbewijs ingevorderd van een 38-jarige automobilist uit de gemeente Borsele.
Kort daarvoor was de melding binnengekomen van een andere weggebruiker, dat een automobilist slingerend over de weg reed en mogelijk onder invloed van alcohol kon zijn.
Op de Frankrijkweg in Nieuwdorp zagen agenten de automobilist rijden waarna deze een stopteken kreeg en aan de kant werd gezet. De adem van de 38-jarige bestuurder rook naar alcohol waarna hij naar het bureau in Goes werd gebracht voor een blaastest. Daaruit bleek dat hij bijna 4 maal de toegestane hoeveelheid alcohol had gedronken waarna hij zijn rijbewijs moest inleveren. Met een proces-verbaal op zak mocht hij weer naar huis.

W-3250-2006 Diefstal uit winkel
Tussen zaterdagmiddag en maandagmorgen 03.30 uur is er ingebroken in een pand aan het Oranjeplein te Oost-Souburg.
Er werd computerapparatuur weggenomen t.w.v. enkele honderden euro's.

W-3251-2006 Truck met oplegger gestolen
Vanaf de Distributieweg in Vlissingen is afgelopen nacht een truck met oplegger gestolen.
De truck is donkerblauw van kleur, de oplegger heeft een rood dekzeil. De inhoud van de oplegger is niet bekend.