NOVA

VVD: lagere belastingen, gratis kinderopvang
Belastingverlaging van drie procent voor iedereen, belastingvrijstelling voor startende ondernemers, gratis kinderopvang voor werkenden en een forse vermindering van het aantal Kamerleden: het zijn een aantal punten uit het conceptverkiezings-programma van de VVD. De partij presenteerde vandaag haar programma in Rotterdam. NOVA/Den Haag Vandaag was erbij. Verder een gesprek in de studio met de topman van British Telecom én geestelijk vader van het VVD-programma, Ben Verwaaijen.

Professionele flirtles voor werknemers
Het bedrijf FlirtManagement verzorgt professionele flirtlessen voor werknemers en verstrekt na afloop een heus flirtdiploma. NOVA nam een kijkje en ontdekte waarom bedrijven en gemeenten hun personeel leren flirten.

De beuk erin: lelijkste plek van Mels Crouwel
De gehele maand augustus presenteerden prominente én niet prominente Nederlanders hun lelijkste plek van Nederland. Rijksbouwmeester Mels Crouwel sluit vanavond de verkiezingen af. Bekijk zijn nominatie alvast hier. Stem hier op de nominaties van de vierde en laatste week.

NB. Vanaf morgenochtend 10:00 uur tot woensdag 12:30 uur kan worden gestemd op de vier weekwinnaars van de verkiezing van de lelijkste plek van Nederland. Bekijk alle nominaties en/of stuur zelf een filmpje in. Alle inzendingen staan hier.

Presentatie: Twan Huys

(Onderwerpen onder voorbehoud)

'De gelukzoeker': NOVA-documentaire over Ayaan Hirsi Ali

Vanaf 4 september: nieuw seizoen NOVA, Ned 2, 22:30 uur

NOVA / Den Haag Vandaag
Ma t/m vr: 22.20-23.00 uur Nederland 3
Zaterdag: 22.09-22.30 uur Nederland 3
Herhaling na middernacht