Ingezonden persbericht


Nieuwegein, 28 augustus 2006

BAM Groep kiest opnieuw voor BCD Travel

Koninklijke BAM Groep behoort tot de grootste bouwondernemingen van Europa. Al meer dan vijfentwintig jaar heeft de BAM Groep zijn zakenreismanagement ondergebracht bij BCD Travel. Dit jaar is het contract opnieuw verlengd voor een periode van drie jaar. BAM Groep heeft de aanbiedingen van een aantal partijen beoordeeld en uiteindelijk gekozen voor BCD Travel. Al jarenlang regelt BCD Travel naar grote tevredenheid de zakenreizen voor de medewerkers van BAM. Met het contract is een verwachte omzet gemoeid van 1,4 miljoen euro per jaar.


---

Over BCD Travel

BCD Travel is de Nederlandse marktleider in zakenreismanagement. Zij is leverancier in wereldwijde reislogistiek, en zorgt er door het stroomlijnen en vereenvoudigen van het totale reisproces voor dat haar klanten maximaal besparen op de kosten voor het zakelijk reizen. Wij helpen ondernemingen in het navigeren door het complexe zakenreislandschap met vele producten, diensten en leveranciers. BCD Travel opereert in 96 landen op vijf continenten en heeft een totaal verkoopvolume van 12 miljard US Dollars en een gecombineerd aantal arbeidskrachten wereldwijd van meer dan 12.000. Kijk voor meer informatie op www.bcdtravel.nl

Contact:

Bert Verschoor Martina de Lange

BCD Travel BCD Travel

+31 (0) 20 8500 602 +31 (0) 30 2811 817

bert.verschoor@bcdtravel.nl martina.de.lange@bcdtravel.nl

Dit e-mailbericht en alle bijlagen zijn vertrouwelijk en uitsluitend bedoeld voor de geadresseerde(n). Als de lezer van dit bericht niet de bedoelde ontvanger is, wordt deze er hierbij op gewezen dat het lezen, verspreiden, distribueren, kopiëren of anderszins gebruiken van dit bericht of de bijbehorende bijlage(n) strikt verboden is.