Persuitnodiging: Opening 2e Randstad Topsport Academie

Randstad nederland

UITNODIGING VOOR DE PERS

Opening 2e vestiging Randstad Topsport Academie

Op 29 augustus aanstaande starten elf sporters met hun opleiding commerciële economie aan de Randstad Topsport Academie. De eerste lichting van deze nieuwe vestiging aan de Saxion Hogescholen, locatie Deventer gaat van start met:


1. Jelte Maan (volleybal)

2. Jorn van Veen (wielrennen)

3. Ruben Boonk (voetbal)

4. Peter Veneman (voetbal)

5. Michael Oogink (taekwondo)

6. Clint van der Wal (voetbal)

7. Jeffrey van Henten (wielrennen)

8. Elwin Hulsink (schaatsen)

9. Eelco Sintnicolaas (atletiek)

10. Sjoerd Botter (wielrennen)

11. Joram Maan (volleybal)

Een diploma aan de RTA is een prima startkwalificatie voor de arbeidsmarkt en voorziet in de behoefte van sporters om op een later moment klaar te zijn voor de 'volgende' stap. In totaal studeren op dit moment ruim 75 sporters aan de Rotterdamse Randstad Topsport Academie. Om tegemoet te komen aan de behoefte van topsporters aan studiemogelijkheden buiten de grote steden, krijgt de Randstad Topsport Academie nu ook een 'vestiging' in het oosten van het land.

Saxion Hogescholen en Randstad willen u graag uitnodigen voor deze feestelijke start op 29 augustus aanstaande. De bijeenkomst wordt gehouden in de vestiging van Saxion Hogescholen, Handelskade 75, 7400 AM te Deventer.

Vanaf 10.30 uur wordt u ontvangen waarna om 11.00 uur het officiële programma begint. Aanwezig tijdens dit evenement zijn naast de studenten, onder meer Troy Douglas (oud-sprinter), Edith Bosch (wereldkampioen judo) en vertegenwoordigers van Saxion en Randstad om de studie nader uiteen te zetten.

U kunt zich aanmelden voor de bijeenkomst door te bellen met David Gribnau, woordvoerder Randstad, telefoon (020) 569 12 11 of door een e-mail te sturen naar persdienst@nl.randstad.com.