Politie Limburg-Noord

Politie Werk(t) op Limburgse televisie

Datum: 28-08-2006
Tijd bericht: 13:59
Plaats: Limburg
Na een aantal series op de landelijke televisiezender over het 'gewone' politiewerk, komt er nu ook op de regionale zender L1 een serie, waarin te zien is hoe een en ander bij de politie in Limburg werkt.

Tal van onderwerpen, waaronder het cameratoezicht in Venlo, controles met de politieboot op de Maas in Maastricht en inzet van de Mobiele Eenheid bij een voetbalwedstrijd, laten de kijker zien wat het werk van de Limburgse politie inhoudt. De politie Limburg-Noord en de politie Limburg-Zuid werken nauw samen om dit programma op de buis te brengen.

Op dinsdag 29 augustus is de eerste aflevering van "Politie Werk(t)" op L1. In deze introductieaflevering staan de onderwerpen van de komende uitzendingen centraal. De serie wordt tweewekelijks afgewisseld met 'De Gouden Tip', zodat de Limburgse politie iedere dinsdag bij L1 te zien zal zijn.

In deze televisieserie gunt de politie 'iedereen' een kijkje achter de schermen bij verschillende werkzaamheden van de politie. Hoe werkt de politie bijvoorbeeld bij het ontmantelen van een hennepplantage? Waar letten agenten op bij een milieuvlucht? Hoe werkt de Technische Recherche?

Uitzenddata: 29 augustus, 12 en 26 september, 10 en 24 oktober, 7 en 21 november, 5 en 19 december, 2 en 16 en 30 januari, 13 februari. Telkens vanaf 16:00 uur.