Green Valley betaalt sollicitanten 500 euro

Green valley

Delft, 29 augustus 2006 - Internetbedrijf Green Valley, leverancier van software voor Web Content Management, betaalt sollicitanten voor de functies Java Software Engineer of Webdeveloper 500 euro na een goed verlopen sollicitatiegesprek.

Green Valley ontwikkelt innovatieve software voor Web Content Management waarmee gerenommeerde bedrijven en instellingen hun website, portal of intranet implementeren. Al drie jaar achtereen is Green Valley één van de snelstgroeiende softwarebedrijven in Nederland en Europa en behoort tot de topbedrijven op het vlak van Web Content Management.
Door de grote vraag naar de Web Content Management software van Green Valley staan er op dit moment 15 vacatures open voor ervaren Java Software Engineers en Webdevelopers.

'We merken dat werving via traditionele kanalen te langzaam gaat. In plaats dat we het geld aan dure personeelsadvertenties uitgeven, geven we 500 euro cash aan kandidaten die wij na het sollicitatiegesprek een baan aanbieden, ongeacht of de kandidaat die baan aanneemt of niet', aldus algemeen directeur Michiel Riedijk.

Green Valley is een jong en informeel bedrijf met een sterke ondernemerscultuur. Ruim 60 professionals werken dagelijks aan geavanceerde portals, intranetten en websites voor middelgrote en grote organisaties op basis van Green Valley's Web Content Management software. Naast ervaring en inhoudelijke kennis, zoekt Green Valley daarom vooral mensen met een pro-actief en ondernemend karakter die zichzelf willen ontplooien en willen meebouwen aan het succes.
Solliciteren kan via het formulier op de website: www.greenvalley.nl/

Over Green Valley

Green Valley is de snelstgroeiende Nederlandse leverancier van Web Content Management software. Green Valley levert een krachtig en gebruiksvriendelijk CMS, dat speciaal geschikt is voor organisaties waar veel medewerkers een constante bijdrage moeten leveren aan een kwalitatief en kwantitatief hoge informatie- en communicatiestroom. Dankzij een hoogwaardige technologie, kozen vele gerenommeerde organisaties en ondernemingen de afgelopen jaren voor de software van Green Valley.


---