Ingezonden persbericht


Chaletsplus al

10 jaar succesvol

in

grote chalets en appartementen
Nederlands echtpaar succesvol met verhuur luxe woningen in Oostenrijkse Zillertal Arena

Chaletsplus, dat is ontwikkeld door een Nederlands ondernemersechtpaar, is na tien jaar nog steeds jong. Onder de naam Chaletsplus worden met succes grote chalets en appartementen in de Zillertal Arena verhuurd.

De chalets en appartementen (ruim 150) zijn eigendom van privé-eigenaren en verschillen duidelijk qua inrichting. Zij staan in het sneeuwzekere skigebied van Königsleiten, Wald im Pinzgau en Neukirchen am Grossvenediger.

De organisatie van Chaletsplus heeft zich bewust toegelegd op dit sneeuwzekere skigebied, dat ook 's zomers is aan te bevelen voor wandel-, fiets- en mountainbike-vakanties, om de gasten van de kennis en de ervaring over dit gebied te laten profiteren. Kernbegrippen zijn daarbij kwaliteit en all-in-service. Eigen medewerkers zijn ter plekke aanwezig op de recepties van Chaletsplus en begeleiden de gasten waar mogelijk tijdens hun vakantie.

www.chaletsplus.nl

De verhuur van de chalets en appartementen geschiedt via de gemakkelijk toegankelijke website www.chaletsplus.nl. Op deze site is ook alle informatie te vinden over skipassen, ski- en snowboardverhuur, lessen, kinderopvang en sportactiviteiten.

Groei aantal gasten

Het aantal gasten, dat kiest voor de Zillertal Arena en Chaletsplus groeit nog elk jaar. Er zijn op dit moment al 28% meer boekingen voor het komende winterseizoen dan vorig jaar.

Chalets en appartementen

In Königsleiten worden chalets en appartementen verhuurd en in Wald eenentwintig vijfsterrenaccommodaties met de naam Alpin Chalets Schöneben.

De vijfsterren Alpin Chalets Schöneben beschikken over


- een royale woonkamer met groot terras/balkon en een prachtig uitzicht over het

National Park Hohe Tauern;


- ruime slaapkamers met opgemaakte bedden;


- luxe badkamers met ligbad of douche, sommige zelfs met sauna;


- open haard (kachelofen);


- compleet ingerichte luxe keuken.

Uitbreiding

Na de realisatie van een groot sportcentrum is onlangs is de bouw van start gegaan van nog eens 28 luxe accommodaties. Vanzelfsprekend beschikt het sportcentrum over een skischool en het biedt tevens goede outdoormogelijkheden.

Vanaf medio 2007 zal er in Wald ook een schitterend zwembad zijn met een binnen- en een buitenbad met lange glijbanen en faciliteiten als fitness, massage, sauna's en een Turks bad. Het in samenwerking met de gemeente Wald ontwikkelde complex is vanaf 2007 vrij toegankelijk voor de gasten van Chaletsplus.

Skigebied

Wald im Pinzgau ligt op 900 meter hoogte in de Oberpinzgau aan de Gerlospass op de grens van het Salzburgerland en Tirol.

Wald ligt aan één van de langste langlaufloipes van Oostenrijk (circa 200 km) in het midden van drie skigebieden:


- de Zillertal Arena op een hoogte van 1.470 tot 2.302 meter met 53 skiliften en

160 km pistes;


- het familieskigebied Wildkogel Neukirchen am Grossvenediger en Bramberg op een

hoogte van 820 tot 2.235 meter met 14 skiliften en 55 km pistes;


- Hollersbrach met aansluiting op de Panoramabahn Kitzbühler Alpen op een hoogte

van 800 tot 2.000 meter, een uitgestrekt skigebied met 56 liften en 148 km pistes.

Vele chalets in het hogergelegen Königsleiten geven direct toegang tot de skipistes.

Tienjarig jubileum Chaletsplus

Chaletsplus laat haar gasten meedelen in de vreugde van het tienjarig jubileum.

In samenwerking met een aantal partners in Wald/Königsleiten zijn er veel voordelen ontwikkeld, gebaseerd op kortingen van 10% en "Chaletsplus menu's" van ¤ 10,-- bij verschillende restaurants.