Politie Zuid-Holland-Zuid

29/08 Dordrecht en Zwijndrechtse Waard

Dordrecht, 29-08-2006 o Persberichten District I

NIETS ERIN, NIETS ERUIT
DORDRECHT De politie en de Stadswacht hebben in de Dordtse wijken Crabbehof, Krispijn en Wielwijk een controle gedaan bij autos. De controle deden de Stadswachten samen met een agent van het wijkteam West op maandag 28 augustus 2006. Ze keken of autos goed afgesloten waren en er geen waardevolle spullen in lagen. Het ging in totaal om ongeveer 575 autos. Hiervan zaten er 15 niet op slot en bij 95 lagen er waardevolle spullen in het zicht. Vooral hadden automobilisten hun frontjes op de radio laten zitten.

DRONKEN
DORDRECHT Voor openbare dronkenschap is een 51-jarige man uit Voorburg aangehouden. Bij de politie kwam op dinsdagmorgen 29 augustus 2006 een melding dat erop het Papeterspad in Dordrecht iemand op de grond lag. En dat klopte. Op de straat lag de 51-jarige die onder invloed van alcohol was. Agenten namen hem mee naar het bureau.

TANKEN
HENDRIK-IDO-AMBACHT De politie heeft een 38-jarige man zonder vaste woonplaats aangehouden. De aanhouding gebeurde op maandagmiddag 28 augustus 2006. De politie zocht de verdachte omdat hij een aantal keren had getankt zonder betaling. Dat deed de 38-jarige bijvoorbeeld bij het tankstation langs de rijksweg A16 bij Hendrik-Ido-Ambacht. Verder bekende de verdachte dat hij een nep wapen had verkocht aan een familielid.

ONGEVAL
HENDRIK-IDO-AMBACHT Bij een aanrijding op de Laan van Welhorst in Hendrik-Ido-Ambacht is een 17-jarige bromfietser uit Hendrik-Ido-Ambacht gewond geraakt. Op maandagmiddag 28 augustus 2006 reed een 52-jarige automobiliste uit Hendrik-Ido-Ambacht over de rotonde van de Laan van Welhorst. Ze zag dat er een scooter achter haar auto reed. De vrouw gaf aan dat ze linksaf wilde en hoorde een klap aan de achterkant van de auto. De brommerrijder viel.

LASTIGVALLEN
HENDRIK-IDO-AMBACHT De politie heeft een 31-jarige vrouw uit Sliedrecht aangehouden. In april 2006 deed een 25-jarige vrouw uit Hendrik-Ido-Ambacht aangifte bij de politie. Iemand viel haar lastig met telefoontjes maar sloot ook abonnementen voor de 25-jatrige af. Na onderzoek volgde op dinsdag 29 augustus 2006 de aanhouding van de verdachte.