Ingezonden persbericht


Minder bagage voor vakantievierende spelfanaten
reiseditie rummikub groot succes

Hattem, augustus 2006 ­ Speelgoed distributeur Goliath verovert in sneltreinvaart de Nederlandse markt met de reiseditie van Rummikub. Uitspraken als "handig, licht en praktisch" zijn de reacties, als vakantiegangers naar hun ervaringen met het pocketformaat van hun geliefde spel wordt gevraagd. De reisversies van Goliath worden met recht een groot succes genoemd.

Vermaak op zakformaat
Goliath, een ster in het uitgeven van spellen die rond de 20 minuten duren, heeft het materiaal behoorlijk aangepast. De spelregels zijn uiteraard hetzelfde gebleven, maar onder meer stenen en statiefjes hebben een schaalverandering ondergaan. De "Voyager" versie van het spel Rummikub is een stuk kleiner en lichter dan de gewone uitvoering. Dit betekent voor de vakantievierende spelfanaten ontspannen op reis, minder bagage en... rust op de achterbank!

Rummikub Voyager spelen op een zonnig terras
Rummikub is en blijft de grote nummer één binnen de getalspellen. Wie dit spel voor 2 tot 6 spelers nog niet kent, moet daar dringend iets aan veranderen. Het is een ideaal spel om op een rustige middag of avond te spelen of nu lekker op een zonnig terras. Met de reisversie van dit schitterende combinatiespel kan de vakantieganger op iedere locatie urenlang speelplezier beleven.

Goliath ­ één van de grootste speelgoed distributeurs en producenten van Nederland ­ is gevestigd in Nederland, België, Frankrijk en Spanje. In 1980 introduceerden zij Rummikub op de Nederlandse markt. Goliath heeft sinds de jaren '80 een flinke groei doorgemaakt; speelgoed en actiespellen vanaf 4 jaar, multimedia spellen vanaf 5 jaar, tactische en strategische spellen vanaf 7 jaar en verschillende erotische spellen vanaf 18 jaar. Bekende namen zijn: Rolit, Triominos, Stap-op en Exago. Zie ook www.goliathgames.nl