Verzamelberichten dinsdag

's-Hertogenbosch, 29-08-2006

Winkeldief aangehouden

s-Hertogenbosch Een 24 jarige man uit Zoetermeer is op 28 augustus 2006 aangehouden ivm diefstal uit een winkel aan de Arena te Den Bosch. De man en zak snoep weggenomen. Tevens bleek hij nog een boete van 75 open te hebben staan.

Aanrijding letsel met doorrijden

Rosmalen Bij een aanrijding op de Raadhuislaan te Rosmalen op 28 augustus 2006 omstreeks 20.55 uur is een 16 jarige bromfietser uit Rosmalen licht gewond geraakt. De bromfietser kreeg geen voorrang van een 20 jarige automobilist uit Rosmalen. Omdat de bromfietser geen bromfietscertificaat had en niet verzekerd was, reed hij na de aanrijding door. Korte tijd later kon hij door de politie achterhaald worden.

Aanrijding letsel

Haaren Bij een kop-staart aanrijding op de Helvoirtseweg te Haaren op 28 augustus 2006 omstreeks 13.20 uur is een 27 jarige automobilist uit De Moer gewond overgebracht naar het ziekenhuis in Tilburg. Een 19 jarige automobilist uit Helvoirt bemerkte te laat dat de bestuurder voor hem remde en botste achter op deze auto.

Eenzijdig ongeval

Sint Oedenrode Een 59 jarige koetsier uit Sint Oedenrode is op 28 augustus 2006 omstreeks 13.00 uur op de Lieshoutseweg te Sint Oedenrode gewond geraakt, toen een paard voor zijn wagen op hol sloeg. De man is overgebracht naar het ziekenhuis. Ook de traumaheli was terplaatse.

Rijden onder invloed

Oss Tegen een 70 jarige automobilist uit Oss is op 28 augustus 2006 proces-verbaal opgemaakt ivm rijden onder invloed van alcohol. De man reed omstreeks 19.00 uur op de Schaepmanlaan te Oss. Tevens is zijn rijbewijs ingevorderd.

Woninginbreker aangehouden

Oss Een 33 jarige man uit Oss is op 28 augustus 2006 aangehouden ivm inbraak in een woning aan de Burg van de Elzenlaan te Oss. De verdachte werd door de bewoner overlopen en kon korte tijd later worden aangehouden. De man had o.a. een laptop weggenomen. Hij is ingesloten.

Aanrijding letsel

Vught Bij een aanrijding op de Michiel de Ruijterweg te Vught op 29 augustus 2006 omstreeks 08.40 uur is een 36 jarige fietster uit Vught licht gewond geraakt. Het slachtoffer kreeg geen voorrang van een 54 jarige automobiliste uit Vught, toen deze rechtsaf sloeg. Hierdoor raakte ze de fietster, die ten val kwam.

Man vlucht voor politie en rijdt tegen boom

Veghel - In de nacht van maandag op dinsdag probeerden surveillerende agenten op de Stationsstraat een automobilist controleren. Die ging er bij het zien van de politie echter met hoge snelheid vandoor. Tijdens de achtervolging lapte de automobilist alle verkeersregels aan zijn laars, Hij reed veel te hard, reed enkele keren geheel op de linkerrijbaan en negeerde meerdere keren het rode verkeerslicht. In Wijbosch (gemeente Schijndel) verloor de automobilist de macht over het stuur en kwam tegen een boom tot stilstand. Hij raakte daarbij niet gewond en kon worden aangehouden. De verdachte, een 22 jarige man zonder bekende woon- of verblijfplaats is ingesloten.

Verdachten van openlijke geweldpleging aangehouden

Cuijk Maandagmorgen zijn drie mannen van 37,38 en 34 jaar uit Cuijk aangehouden op verdenking van openlijke geweldpleging. Allen zijn in verzekering gesteld.

Het drietal wordt er van verdacht bij een uit de hand gelopen ruzie een 41 jarige inwoner van Almere te hebben mishandeld. Het slachtoffer liep daarbij letsel op in het gelaat. Ook de auto van het slachtoffer moest het ontgelden.

Het feit werd gepleegd in de nacht van 25 op 26 mei aan de Sportlaan in Cuijk.

Hoofdwond en hersenschudding

Veghel Een 51 jarige fietser uit Veghel is maandagavond op de Deken van Miertstraat van achteren aangereden door een 18 jarige automobilist uit Veghel. Hij liep daarbij een hoofdwond en een hersenschudding op. Hij mocht na behandeling in het ziekenhuis weer naar huis. De automobilist was vanaf de Markt de Deken van Miertstraat ingereden en verloor daarbij, vermoedelijk door een te hoge snelheid de macht over het stuur. Het rijbewijs van de automobilist is ingevorderd.

Wapenbezit

Veghel Aan de Klaverlaar in Veghel zijn maandagmiddag een 21 jarige vrouw en een 40 jarige man uit Veghel aangehouden. De vrouw droeg een gaspistool bij zich waarvan zij verklaarde dat het eigendom was van de man. Beiden zijn na hun verhoor in vrijheid gesteld. Het wapen is in beslag genomen.