Ingezonden persbericht


Kodak Service & Support verlengt garantie van 12 naar 36 maanden Nieuwe i1200- en i1300-scanners geleverd met de beste garantie ooit

Kodak Service & Support levert zijn nieuwe i1200- en i1300-desktop-documentscanners met de meest uitgebreide garantie en service in de markt. Kodak is de eerste scannerfabrikant die de standaardgarantietermijn verlengt van 12 naar 36 maanden. Daarnaast garandeert de service- en onderhoudsdivisie van Eastman Kodak Company dat scanners met storingen binnen één werkdag worden vervangen. Deze gunstige garantievoorwaarden gelden voor geheel West-Europa.

Klanten kunnen er optioneel ook voor kiezen om de vervangingsgarantie om te zetten in 'service op locatie'. In dat geval komt een Kodak-technicus de werkdag na de melding naar de klant toe om de storing te verhelpen. Via de Kodak-scannerhotline kunnen klanten bij storingen contact opnemen met goed getrainde productspecialisten van Kodak. Zij helpen bij het stellen van de juiste diagnose van het probleem en bij de installatie van software, en behandelen verder alle zaken die binnen de garantie vallen. In veel gevallen helpen ze klanten zelfs om het probleem direct zelf op te lossen. Als dat niet mogelijk is, zorgt de Kodak-technicus ervoor dat de scanner wordt vervangen of dat er een iemand op de locatie langskomt.

De KODAK i1200- en i1300-scanners zijn medio vanaf september 2006 verkrijgbaar via de officiële Kodak-verkooppartners.

###

Over Kodak Service & Support
Kodak Service & Support heeft zijn hoofdkantoor in Stuttgart (Duitsland) en is een businessunit van Eastman Kodak Company. Kodak Service & Support heeft 3.300 medewerkers in meer dan 120 landen. Behalve servicebeheer biedt deze organisatie ook professionele diensten voor storage-producten, scanners, micrografische apparatuur en commerciële printsystemen van verschillende fabrikanten, zowel voor afzonderlijke producten als voor complete systemen. Kodak Service & Support levert onderhouds- en garantieservices, en speciale services waaronder disaster recovery en conversierelocatiebeheer. Hiervoor werkt de organisatie samen met verschillende distributiepartners.

Over Eastman Kodak Company
Kodak is 's werelds belangrijkste pionier in de beeldverwerkingsindustrie en levert toonaangevende producten en services aan consumenten, bedrijven, overheden en de gezondheidszorg. Kodak richt zich op een verdere groei in de digitale verwerking van beelden om mensen te ondersteunen beter gebruik te maken van beelden en informatie in hun werk en privéleven. Consumenten gebruiken de producten en diensten van Kodak voor digitale en traditionele beeldverwerking om hun foto's op elk gewenst moment en vanaf elke gewenste locatie te maken, af te drukken en te verzenden. Bedrijven kunnen met de oplossingen van Kodak voor prepress-, conventionele en digitale afdrukken en digitale documentverwerking effectief met hun klanten over de gehele wereld communiceren. Professionals op het creatieve vlak vertrouwen op de technologie van Kodak om met behulp van stilstaande of bewegende beelden hun boodschap op een unieke manier te verspreiden. En toonaangevende organisaties in de gezondheidszorg gebruiken de innovatieve producten, services en workflow-oplossingen van Kodak om de patiëntenzorg te verbeteren en de efficiency van het beschikbaar stellen van informatie binnen en buiten hun onderneming te maximaliseren. Kodak behaalde in 2005 een omzet van 14,3 miljard dollar.

Meer informatie over Kodak is te vinden op www.kodak.nl.

Kodak is een handelsmerk van Eastman Kodak Company.