Dienstenbond CNV

Reorganisatie bij Unisys Schiphol Rijk
29-08-2006

Uw werkgever heeft aangekondigd te willen reorganiseren.

Voor zover nu te overzien zullen er in de vestiging Schiphol Rijk 40 banen worden geschrapt. Volgens uw werkgever is de reorganisatie nodig omdat Unisys wereldwijd te lijden heeft onder de malaise in de IT-branche.

CNV Dienstenbond heeft over de voorgenomen reorganisatie inmiddels contact gehad met de Ondernemingsraad. De OR kan als geen ander bepalen of de voorgenomen reorganisatie noodzakelijk en redelijk is.

Mocht een reorganisatie onvermijdelijk zijn dan zal CNV Dienstenbond zich tot het uiterste inspannen om de gevolgen van de reorganisatie zo veel mogelijk te beperken. In het hele traject wil CNV Dienstenbond nauw samenwerken met de Ondernemingsraad. Met uw directie gaan wij onderhandelen over een sociaal plan. In het sociaal plan willen wij dat een paar punten extra aandacht krijgen. Zoals herplaatsing van medewerkers die boventallig zijn geworden. Als dat niet lukt een heel stevige begeleiding naar ander werk en bij beëindiging van het dienstverband een behoorlijke schadeloosstelling. Binnenkort wordt u uitgenodigd voor een ledenvergadering.

Zeker in een moeilijke tijd is een sterke bond van groot belang. Bent u nog geen lid? U kunt zich aanmelden als lid
via www.cnvdienstenbond.nl/lidworden/

Voor vragen en/of opmerkingen:
Steffe Bak, bestuurder
s.bak@cnvdibo.nl
035-646 05 80