Ingezonden persbericht


Bekijk "A1GP Worldcup of Motorsport" vanuit Racing for Holland House.

Het nieuwe A1GP seizoen gaat dit jaar van start op ons eigen circuit van Zandvoort. Kom en aanschouw hoe A1 Team Nederland met als rijders Jos Verstappen en reserverijder Jeroen Bleekemolen het opnemen tegen meer dan 22 landen waaronder de USA, Engeland, Frankrijk, Duitsland, Indonesië, Maleisië, India, Pakistan, Italië, Spanje, Brazilië, Canada, Mexico, Zuid Afrika, Ierland, Oostenrijk, Japan, Rusland, Portugal, Australië, Nieuw Zeeland, China, Tsjechie, Libanon en Zwitserland

Het concept met gelijke auto's, motoren en banden hebben vorig jaar de harten gestolen van een breed publiek. Een 'Level playing field' waarbij rijders-talent en teamwerk de doorslag moet geven in plaats van het budget zoals zo vaak het geval is in de autosport.

Geniet van deze unieke Nederlandse primeur die A1GP brengt. Een Hollandse enclave in een Internationaal gezelschap "The World Cup of Motorsport" kleurrijke, spectaculaire races. Het Racing for Holland House biedt volledig verzorgd vermaak en uitzicht voor u en uw gasten. Ontmoet coureurs, geniet van dit spetterende feest met volop entertainment, lekker eten en drinken en nog veel meer. Genoeg plasma-TV schermen dus u hoeft niets te missen.

In de legendarische Tarzanbocht, een van de meest spectaculaire toeschouwers plaatsen in de autosport, bekend om z'n vele inhaalmogelijkheden, is het Racing for Holland House er om u en uw gasten een optimaal gezellige dag te geven. Autoracen en entertainment samen in één pakket.

Met de oranje auto van A1 Team Nederland, Jos Verstappen en uw aanwezigheid moeten wij in staat zijn onze reputatie hoog te houden waar het gaat om een groot sportfeest neer te zetten.

Het Racing for Holland House wordt verzorgd door A1 Team Nederland en A1GP.

Op www.A1GP.com kunt u nu kaarten kopen voor het Racing for Holland House. Deze geven ook ongelimiteerd toegang tot de paddock.

Kom naar het Racing for Holland House, 'De Home of A1Team Nederland'

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Robert Hoevers

General Manager

A1 Team Nederland

T: +31 (0)71 4017183

M +31 (0)618277160

robert@A1teamned.com


---

A1GP World Cup of Motorsport - Zandvoort

Tribunekaarten

Alle prijzen in ¤

Sectie Vrijdag Zaterdag Zondag Weekend (Vrij, Zat, Zon)

Tribune Goud** ¤50 ¤140 ¤150

Tribune Zilver** ¤40 ¤75 ¤90

De tribunes en paddock zijn vrij toegankelijk op vrijdag.

** Gouden en zilveren tribunekaarten geven paddock toegang op zaterdag en zondag .

Er is slechts een beperkt aantal kaarten beschikbaar voor dit evenement, indien u kaarten wilt bestellen laat het ons dan zo spoedig mogelijk weten.

Commercial Hospitality - "Club A1" Tarzan corner

Alle prijzen in ¤

Zaterdag Zondag Zaterdag & Zondag

Racing for Holland House ¤240 ¤360 ¤420

Club A1 - Lounge ¤525 ¤595

Club A1 - Restaurant ¤715 ¤868