Gemeente Dongeradeel

Digitaal loket
Aanbestedingen


---

Wandeltesten in Kollum en Dokkum

Bent u benieuwd hoe het gesteld is met uw conditie? Wilt u weten hoeveel u aankunt, zodat u niet te hard van stapel loopt? Doe dan de wandeltest en u krijgt een op maat gesneden advies. Ook kunt u deelnemen aan proeflessen Nordic Walking en Sportief Wandelen. Geheel vrijblijvend en onder professionele begeleiding.

Tijdens de test wandelt u twee kilometer in een zo hoog mogelijk en gelijkmatig tempo. Na afloop wordt uw hartslag gemeten. Op basis van uw hartslag, gecombineerd met de gelopen tijd, uw lichaamsgewicht en lengte, wordt uw fitheidsindex berekend. Hierna krijgt u advies over hoe u fit blijft en welke manier van bewegen het beste bij u past. Ook kunt u uw cholesterol en bloedsuiker laten meten en advies krijgen van een diëtiste. De test duurt ongeveer drie kwartier. De wandeltest en gratis proeflessen worden georganiseerd door Breedtesportproject Geef me de 5 in samenwerking met Thuiszorg Het Friese Land en Stichting Welzijn Ouderen Dongeradeel.

Voor wie
Bent u 18 jaar of ouder en woont u in de gemeente Achtkarspelen, Dantumadeel, Dongeradeel, Kollumerland c.a. of Tytsjerksteradiel? Dan bent u van harte welkom deel te nemen aan de wandeltest. De kosten zijn 3,- per persoon. U krijgt koffie of thee en de nodige informatie over wandelen.

Locatie en tijd
Tussen 9.30 en 19.00 uur in:

· Kollum, donderdag 14 september, Kantine voetbalveld VV Kollum, Bernhardlaan

· Dokkum, vrijdag 15 september, Kantine voetbalveld VV Be Quick, Tolhuispark

Aanmelden
Wilt u deelnemen aan de wandeltest? Geef u dan op vóór vrijdag 8 september 2006 bij Thuiszorg Het Friese Land via 0900-8864 of e-mail gso@thfl.nl en vermeldt:

· naam, adres, postcode, woonplaats, telefoonnummer;
· de locatie waar u de wandeltest wilt doen: Kollum of Dokkum;
· uw voorkeurtijd: tussen 9.30 12.00 uur, 13.30 16.30 of 16.30 19.00 uur.

Uiterlijk 13 september hoort u van Thuiszorg Het Friese Land op welk tijdstip u wordt verwacht. Ter plekke kunt u zich inschrijven voor de gratis proeflessen Nordic Walking en Sportief Wandelen.