Gemeente Capelle a/d IJssel

Bekendmaking 30 augustus 2006

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Capelle aan den IJssel maakt het volgende bekend:

BOUWVERGUNNINGEN aangevraagd

(kennisgeving volgens artikel 41 van de Woningwet) Meer informatie over deze aanvragen is te verkrijgen bij de unit Handhaving en Vergunningen.

Reggedal 5, dakkapel voorzijde aanbrengen.
Van Maerlantpark 34, woning uitbreiden en gevel wijzigen. Tafelbaai 12, dakkapel voorzijde aanbrengen.
Rubenssingel 14, dakkapel voorzijde uitbreiden. Fluiterlaan, noodgebouw plaatsen.
Paradijsselpark 190, garagegevel wijzigen.

BOUWVERGUNNINGEN verleend

Verzenddatum 22 augustus 2006:
Merellaan 308, dakkapel voorzijde uitbreiden en achterzijde aanbrengen.
Offenbachstraat 19, dakkapel voorzijde aanbrengen. s-Gravenweg 119, woning uitbreiden.
Standaardmolen 51, woning achterzijde uitbreiden.

NOODKAP

Door de burgemeester is op 24 augustus 2006 toestemming verleend voor een noodkap aan het
Waardenpad achter de school De Horizon voor 1 haagbeuk (Carpinus Betulus) wegens ernstige scheefstand. Deze boom vormt een direct gevaar voor de omgeving. Voor deze boom zal via een reguliere vergunningprocedure worden bepaald of er een herplant dient plaats te vinden.

WINKELTIJDENWET

Het college maakt bekend dat het heeft besloten om, met toepassing van artikel 4 lid 2 van de Winkeltijdenwet en artikel 6 van de Verordening winkeltijden, een ontheffing te verlenen voor een extra zondagopenstelling voor uitsluitend Praxis voor zondag 24 september 2006 van 12.00 tot 17.00 uur in verband met de openstelling van het nieuwe pand gelegen aan de Hoofdweg 46.Deze ontheffing geldt dus niet voor het Hoofdweggebied.

Tegen dit besluit kan een belanghebbende op grond van artikel 10 van de Winkeltijdenwet beroep instellen bij het College van Beroep voor het bedrijfsleven, Prins Clauslaan 60, 2595 AJ Den Haag. Het gemotiveerde beroepschrift moet worden ingediend binnen een termijn van zes weken. Deze termijn vangt aan met ingang van de dag na deze bekendmaking.

LICHT/GEVELRECLAME

Het college heeft vergunning verleend voor het plaatsen van een licht/gevelreclame:

Verleend op 21 augustus 2006:
op de kopgevel van de flat Reviusrondeel

Verleend op 23 augustus 2006:
op het pand Essebaan 65

Verleend op 23 augustus 2006:
op het pand Barbizonlaan 1

Indien u meent door één van de bovengenoemde verleende vergunningen (beschikkingen) in uw belang te zijn getroffen, kunt u daartegen bij de gemeente een bezwaarschrift indienen. Volgens de bepalingen in de Algemene wet bestuursrecht moet het gemotiveerde bezwaarschrift binnen zes weken na verzending van de beschikking worden ingediend.

Gemotiveerde bedenkingen en bezwaarschriften kunt u richten aan het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Capelle aan den IJssel (tenzij anders vermeld), Postbus 70, 2900 AB Capelle aan den IJssel.