GLO CPAs, LLP voegt zich bij wereldwijd vermaard team van ...

Glo cpas, llp

GLO CPAs, LLP voegt zich bij wereldwijd vermaard team van Integra International(R) en versterkt wereldwijd zijn vertegenwoordiging onder de top van de zakenleiders

HOUSTON, August 29 /PRNewswire/ --

GLO CPAs, LLP, een in Houston gevestigde professionele firma voor accounting- en financiële diensten, is onderdeel geworden van het wereldwijd vermaarde Integra International(R). Integra International is een gerenommeerde vereniging van zakenadviseurs, die bestaat uit accountants en zakenexperts die tot de top van de zakenwereld zijn doorgedrongen en bekend staan om innovatieve zakenstrategieën en
-standaards.

(Foto: www.newscom.com/cgi-bin/prnh/20060829/NYTU056 )

GLO CPAs heeft zichzelf lokaal in de markt gezet en door opgenomen te worden in deze prominente vereniging heeft het zijn positie onder de top van de zakenleiders internationaal versterkt. Firma's die onderdeel zijn van Integra International hebben partners en leidinggevenden met tientallen jaren ervaring in het adviseren van cliënten die betrokken zijn bij internationale en lokale zaken. Het wereldwijde netwerk van accounting- en dienstenfirma's, die toegelaten zijn tot Integra International, zet zich in voor het uitwisselen van informatie met elkaar, terwijl het ook opkomende bedrijven en professionals adviseert.

Terwijl elke firma die lid is onafhankelijk blijft en zijn professionele zaken en standaards binnen zijn jurisdictie uitvoert, leggen leden van Integra International zich er ook op toe om hoge professionele standaards vast te houden door nauwe banden te onderhouden met 85 ledenfirma's die wereldwijd kantoren hebben in 125 steden in 40 verschillende landen, waarvan het merendeel meertalig is, en die bestaat uit meer dan 2000 professionals. GLO CPAs geeft blijk van lokale expertise en houdt zich bezig met waardevolle relaties met een wereldwijd perspectief.

Over GLO CPAs, LLP

GLO CPAs, LLP bedient al 25 jaar Houston en omstreken. De firma biedt veelomvattende accounting-, belasting-, publieke en private controle, financiële planning en zakelijke adviesdiensten aan personen en closely-held- en openbare bedrijven. De firma is trots op het leveren van proactieve, innovatieve financiële oplossingen om cliënten te helpen bij het beheren en het optimaliseren van groei, terwijl er waarde en gemoedsrust wordt geleverd. GLO CPAs is specialiseerd in het bedienen van bedrijven in de bedrijfstakken van energie, gezondheidszorg, bouw en technologie en staat geregistreerd bij het Public Company Accounting Oversight Board en het Canadian Public Accountability Board, die hun kwalificaties als onafhankelijke auditors voor openbare bedrijven bevestigen. GLO CPAs zijn ook lid van de American Institute of Certified Public Accountants en Integra International(R), een interactief wereldwijd netwerk van lokale onafhankelijke accounting- en adviesfirma's, die zich toeleggen op het uitwisselen van informatie en het adviseren van opkomende bedrijven en professionals. Bel voor meer informatie over GLO CPAs +1-713-621-4700 of ga naar www.glocpa.com.

Website: www.glocpa.com