Ingezonden persbericht


----------
Hoofddorp, 29 augustus 2006

SCOPE behaalt status Microsoft Gold Certified Partner

SCOPE marketing technology, één van de Nederlandse marktleiders op het gebied van CRM heeft de Microsoft Gold Certified Partner-status behaald die onderdeel uitmaakt van het Microsoft Partner programma. Concreet betekent dit dat SCOPE-medewerkers aan enkele van de hoogste opleidingsprogramma's via Microsoft hebben voldaan en dat SCOPE vele succesvolle toepassingen heeft geïmplementeerd op basis van Microsoft-producten.

De Microsoft Gold Certified Partner-status duidt aan dat SCOPE in staat is om CRM software te ontwikkelen die naadloos aansluit op bij de klanten bestaande Microsoft software. Hierdoor zal de implementatie van SCOPE 3.0 eenvoudiger en sneller verlopen. Daarnaast mag SCOPE zich ook Nederlands specialist noemen op het gebied van onder andere hosting specialities, zoals bij het SCOPE CRM systeem via ASP, waarbij de benodigde hard- en software en expertise door SCOPE beschikbaar worden gesteld.

Het Microsoft Gold Certified Partner Programma is er voor Microsoft Certified Partners die hebben aangetoond in één of meer gespecialiseerde oplossingsgebieden uit te blinken en die zich daarbij richten op Enterprise-klanten. Microsoft waardeert hiermee de expertise van SCOPE marketing technology op het gebied van het werken met de Microsoft-technologie op het hoogst haalbare niveau. Bovendien kunnen Microsoft Gold Certified Partners gebruik maken van een zeer groot dienstenaanbod van Microsoft, waaronder toegang tot alle benodigde software, trainingen en directe support.

----------
Unquote

Over SCOPE marketing technology:
SCOPE marketing technology is leverancier van CRM- en relatiebeheer software. Het bedrijf is gevestigd in Hoofddorp en bedient met 50 medewerkers de Nederlandse markt. SCOPE marketing technology richt zich met branchespecifieke oplossingen op de top van de Nederlandse bedrijven en instellingen in een beperkt aantal kennisgebieden: Verzekeringen Zakelijke Markt, Assurantie-intermediair, Zorginkoop, Overheid, Onderwijs, Handel, Sport en Recreatie. De SCOPE software is in gebruik bij meer dan 100 grote en middelgrote organisaties.



Ingezonden persbericht