Generali

Generali introduceert: Soepel overstappen naar een Generali AOV

Generali verzekeringsgroep introduceert "Soepel overstappen naar een Generali AOV". Met deze nieuwe en kosteloze service wordt het voor het intermediair gemakkelijker om lopende
arbeidsongeschiktheids-verzekeringen over te sluiten naar Generali. Generali maakt het overstappen naar haar AOV's gemakkelijker, omdat door de vernieuwing van haar productaanbod en de hoge positie van haar AOV's in vergelijkingssoftware steeds meer verzoeken worden gedaan om lopende verzekeringen naar Generali over te sluiten.

Bij het oversluiten van lopende arbeidsongeschiktheidsverzekeringen is de geldigheid van het medisch akkoord vaak een knelpunt. Met "Soepel overstappen naar een Generali AOV" neemt Generali dit knelpunt weg. Binnen vijf maanden voor de einddatum van de lopende verzekering kunnen verzekerden naar een Generali AOV of Generali AOV Extra overstappen. Generali gaat hierbij uit van dat wat bij de acceptatie is overeengekomen. Ongeacht de gezondheidstoestand van de verzekerde. Aandoeningen die eventueel tijdens de overstapperiode zijn ontstaan, zijn vanaf de ingangsdatum gedekt op de Generali AOV's. Voorwaarde is wel dat de elders lopende verzekering een uitlooprisico heeft. Voor deze extra service brengt Generali geen kosten of premie in rekening.

Generali ontvangt steeds meer verzoeken om elders lopende verzekeringen over te sluiten door de vernieuwing van haar productaanbod en de sterke positie van de AOV's van Generali in vergelijkingssoftware. Daarnaast kan binnen het Generali Ondernemersprogramma een breed palet aan pensioen- en inkomens-verzekeringen worden ondergebracht, waaronder de arbeidsongeschiktheids-verzekering van Generali. Belangrijk voordeel van dit programma is dat de verzekerde, binnen de grenzen van het programma zonder medische waarborgen, de verzekerde bedragen kan verhogen. Daarmee speelt Generali in op een sterke behoefte van veel ondernemers.

Publicatiedatum: 29-08-2006

© Generali verzekeringsgroep 2006